Suoraan sisältöön

Etäkoulutus kohtaamisesta ja vuorovaikutuksesta helsinkiläisille liikunta- ja harrastustoiminnan valmentajille 27.5.

27.05.2021 | Maksuton

Ilm. viim.24.05.2021


Perustiedot

Miltä harrastaminen näyttää lapsen silmin? Haluaisitko oppia, minkälainen vuorovaikutus ja valmennus tukevat parhaiten lapsen motivaatiota, itsetuntoa sekä halua oppia uutta? Haluatko vahvistaa taitojasi luoda innostava ja psyykkisesti turvallinen treeniympäristö?

Saat käytännönläheisiä ja valmennuksessa hyväksi todettuja keinoja kehittää omia vuorovaikutustaitoja, jolloin opit valmentamaan sekä kohtaamaan paremmin erilaisia oppijoita. Opit hyödyntämään vahvuuspedagogiikan ja kasvuajattelun tukemista osana valmennustilannetta sekä motivaation ja itsetunnon vahvistamista. Koulutuksen aikana tehtävät minipohdinnat ja kysymykset auttavat peilaamaan käsiteltyjä teemoja omaan valmennukseen. Innostava ja paljon ajatuksia herättävä kokonaisuus tuo loistavia keinoja tukea kokonaisvaltaisemmin lasten liikunnallista, aktiivista ja hyvinvoivaa arkea.

Kouluttajana toimii psyykkinen valmentaja ja lasten liikunnan asiantuntija Johanna Luttinen (Sankaritaidot®, Liiku, Leiki & Loista). Koulutus on suunnattu helsinkiläisille liikunta- ja harrastustoiminnan valmentajille. Koulutus on maksuton ja sen toteuttaa Liito-hanke. Liito-hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki.

Ajankohta: To 27.5. klo 9–11. Viimeinen ilmoittautumispäivä ma 24.5.

Sijainti: Etänä, Teams-koulutus

Kohderyhmä: Koulutus on suunnattu helsinkiläisissä liikuntaseuroissa vapaaehtoisina työskenteleville vanhemmille.

Tilaisuus on maksuton

Ilmoittaudu tästä

Ohjelma

Paikka

Ruuth Mari

Erityisasiantuntija, KM

044 781 3181 | mari.ruuth@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 26.01.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons