Suoraan sisältöön

BBAT-koulutus (Basic Body Awareness Therapy) -työfysioterapeuteille, 6 pv (6.-7.3., 24.-25.4. ja 22.-23.5.2015)

06.03.2015 - 23.05.2015 | Helsinki

Ilm. viim.27.02.2015


Perustiedot

 BBAT-koulutus (basic body awareness therapy)

– työkaluja työfysioterapeuteille, 6 pv

 

BBAT

Basic Body Awareness Therapy (BBAT) on näyttöön perustuva laaja-alainen fysioterapiamenetelmä, jonka avulla pyritään saamaan ihmisen terveyttä edistävät voimavarat käyttöön. Menetelmää käytetään ympäri Suomen ennaltaehkäisevänä työmuotona muun muassa työterveyshuollossa, stressinhallintaryhmissä ja kuntoutuksessa. BBAT:llä on tutkitusti positiivisia vaikutuksia kokonaisvaltaisena hoitomuotona. Väitöskirjoja aiheesta on tehty useita *). Kehon ergonominen käyttö onnistuu kehotietoisuuden kasvun kautta tasapainon ja asentojen parantuessa. Ergonominen ajattelu lähtee jokaisen harjoituksia tehneen sisältäpäin.

 

Koulutuksen tavoite ja osaamistavoitteet

Osallistuja oppii käyttämään BBAT-menetelmää soveltuvin osin työterveyshuollossa omassa työssään. Työfysioterapeutin luokse tulevalla asiakkaalla on usein kehon tasapaino hukassa, hengitys on pinnallista ja ihminen ei ole tietoinen tavoistaan käyttää kehoaan työssä, liikunnassa tai muissa vapaa-ajan toiminnoissa. BBAT pitää sisällään kokonaisvaltaisen menetelmän työkyvyn säilyttämiseen ja kohentamiseen sitä tarvittaessa, mutta myös keinoja päästä luovuuden lähteille. BBAT-harjoitukset haastavat ihmisiä kuuntelemaan itseään ja antavat keinoja työskennellä itsensä kanssa.

Kohderyhmä

Työterveyshuollossa toimivat työfysioterapeutit tai fysioterapeutit, jotka haluavat saada tietoa psykofyysisestä fysioterapiasta BBAT osaamisen kautta ja soveltaa sitä työssään.

 

Koulutuksen sisältö ja ajankohdat

Koulutus sisältää käytännön harjoituksia, mutta myös perehtymistä BBAT-menetelmän teoreettisiin lähtökohtiin ja erityisesti työterveyshuoltoon soveltuvien osien omaksumista.

 

1. jakso 6.−7.3.2015 klo 9 – 16 Mitä BBAT on?
2. jakso 24.−25.4.2015 klo 9 – 16 BBAT työfysioterapeutin työssä? Sovelluksia.
3. jakso 22.–23.5.2015 klo 9 – 16 BBAT osaksi työfysioterapeutin ergonomiatoimintaa

 

Koulutuksen hinta

690 €/osallistuja. Koulutuksen hintaan ei sisälly ruokailut eikä majoitus. Laskutus kunkin jakson yhteydessä  (230 €/jakso). Hintaan ei lisätä arvonlisäveroa.

 

Ilmoittaudu tästä linkistä

 

Ohjelma

Paikka

Kuntoutussäätiö

Tervetuloa Kuntoutussäätiöön!

Kuntoutussäätiö
Pakarituvantie 4
00410 Helsinki

Kartta ja tarkemmat kulkuyhteydet


Sisältö päivitetty 30.08.2016

Jaa sivu!

Simple Share Buttons