Suoraan sisältöön

Vieraskieliset iäkkäät palvelujärjestelmän sokkeloissa – kiitollisuutta ja häiriökysyntää – OSANA-verkoston etätilaisuus 8.12.

08.12.2022 | Maksuton


Perustiedot

Tervetuloa kaikille avoimeen OSANA-verkoston etätilaisuuteen 8.12. klo 10-12!

Teemana vieraskieliset iäkkäät palvelujärjestelmän sokkeloissa –kiitollisuutta ja häiriökysyntää.

Puhujina:

Susanna Lehtovaara, toiminnanjohtaja, moninaisuustyön asiantuntija, Jade yhteisö ry

Nashwa Khatiri, moninaisuustyön asiantuntija, Jade yhteisö ry

Paikka: Teams
Ajankohta: torstaina 8.12. klo 10-12
Hinta: Maksuton

Ilmoittautuminen:

Osana-verkoston jäsenet ovat saaneet jo osallistumislinkin. Jos et ole verkoston jäsen, voit ilmoittautua tilaisuuteen lähettämällä viestiä Sirkku Varjoselle osoitteeseen sirkku.varjonen@kuntoutussaatio.fi

OSANA-verkosto on Kuntoutussäätiön luotsaama vapaamuotoinen verkosto, jonka tavoitteena on edistää maahan muuttaneiden osallisuutta sosiaali- ja terveyspalveluissa. Verkostotapaamisia järjestetään muutaman kerran vuodessa. Verkoston jäsenet saavat myös sähköisen uutiskirjeen pari kertaa vuodessa. Jäsenet voivat lisäksi itse vapaasti jakaa verkoston aihepiiriä koskevaa tietoa (uutisia, tapahtumakutsuja, julkaisuita jne.) verkoston Facebook-ryhmässä ja sähköpostilistalla. Vuonna 2022 OSANA-verkosto ryhtyy järjestelmällisesti kartoittamaan maahan muuttaneiden osallisuuden toteutumista sote-palveluiden järjestäjien ja käyttäjien näkökulmasta. Verkostoon voit liittyä lähettämällä sähköpostia Sirkku Varjoselle (sirkku.varjonen@kuntoutussaatio.fi).

Ohjelma

Paikka

Varjonen Sirkku

Erikoistutkija, VTT

044 781 3141 | sirkku.varjonen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 15.11.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons