Suoraan sisältöön

Kyselytutkimus Suomeen muuttaneiden osallisuudesta suomalaisissa sosiaali- ja terveyspalveluissa nyt käynnissä

Kuntoutussäätiön vetämä Osana-verkosto selvittää, miten Suomeen muuttaneiden osallisuus toteutuu sosiaali- ja terveyspalveluissa. Olemme luoneet tätä varten kaksi verkkokyselyä. Ensimmäisellä kyselyllä kartoitetaan sosiaali- ja terveyspalvelujen ammattilaisten kokemuksia työskentelystä Suomeen muuttaneiden ihmisten parissa. Toisella kyselyllä kartoitetaan Suomeen muuttaneiden ihmisten kokemuksia sosiaali- ja terveyspalveluiden käyttämisestä. Tarkoituksemme on tukea ammattilaisten työn arkea ja auttaa kehittämään sote-palveluita niin, että Suomeen muuttaneet ihmiset voisivat käyttää palveluita ja hyötyä niistä nykyistä paremmin. Kyselyihin vastataan anonyymisti ja kyselytietoa käsitellään luottamuksellisesti. Tuloksista kerrotaan niin, että vastaajia ei voi tunnistaa.

Työskenteletkö sosiaali- ja terveysalalla?

Sote-alan työntekijöiden kysely on nyt auki. Voit lukea kyselytutkimuksesta lisää ja vastata siihen täällä. Vastaamiseen kuluu n. 10 minuuttia.

Oletko muuttanut Suomeen jostain toisesta maasta?

Suomeen muuttaneiden kysely avataan marraskuun aikana. Linkki kyselyyn tulee näille sivuille. Kyselyyn voi vastata näillä kielillä: suomi, ruotsi, englanti, venäjä, viro, arabia, somali.

 


Sisältö päivitetty 17.11.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons