Suoraan sisältöön

Kuntouttavaa työtoimintaa Malminkartanossa helsinkiläisille ja espoolaisille

Kehitämme työhön kuntoutumista avoimessa vuoropuhelussa asiakkaiden kanssa. Meitä kiinnostaa toiveesi ja tarpeesi. Työhön kuntoutuminen on aina suunnitelmallista ja tavoitteellista. Keskeistä toiminnassa on elämänhallintataitojen ja työelämävalmiuksien vahvistaminen.

Asiakkaamme voivat valita erilaisista vaihtoehdoista omien tavoitteidensa toteutumista parhaiten tukevan kokonaisuuden. He voivat myös yhdessä toisten asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa rakentaa uusia ja omien tavoitteiden toteutumista tukevia toiminnan muotoja.

Kuntoutussäätiössä Malminkartanossa toimii tällä hetkellä seuraavia toimintoja:

  • Tutkimus- ja digipajalla tehdään kiinnostavia digiprojekteja esimerkiksi valokuvaamalla ja videoimalla. Työpaja tarjoaa jatkopolkuja myös eteenpäin. Lue asiakkaidemme bloggaus aiheesta!
  • Kokoonpano- ja pakkaustyöt

Lue lisää pajoistamme täältä. >>

Räätälöimme sisällöt kuntoutujan omien kiinnostuksen kohteiden mukaiseksi ja tavoitteita tukevaksi. Hyödynnämme digitaalisuuden mahdollisuuksia uuden työn löytämiseksi. Rakennamme myös yhteistä portfoliota ja referenssejä töistämme eri digitaalisiin kanaviin.

Muutamia esimerkkejä käyttämistämme digitaalista kanavista:

Teemme mm. digitaalisia ja printattavia mainoksia, julisteita, tarroja tai kuvia esimerkiksi työselosteisiin.

Hyödynnämme viestinnässämme liikkuvaa kuvaa, valokuvaa, kirjoittamista sekä graafista suunnittelua. Toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden pajojemme kanssa.

Lisäksi viikko-ohjelmaan kuuluu runsaasti muita hyvinvointia, elämänhallintaa ja työllistymisvalmiuksia vahvistavia toimintoja, kuten liikuntaa ja erilaista keskusteluryhmiä.Jokaisen asiakkaan kanssa käydään säännöllisesti kuntouttavan työn ohella kahdenkeskisiä keskusteluja ja asetetaan tavoitteita sekä seurataan niiden toteutumista. Asiakkaat osallistuvat aktiivisesti toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Palvelun loppuvaiheessa laaditaan yhdessä jatkosuunnitelma.

Hakeutuminen

Kuntouttavaan työtoimintaan hakeudutaan ottamalla yhteyttä Helsingin ja Espoon kaupunkien työllisyyspalveluihin tai työvoiman palvelukeskukseen (TYP). Tämän jälkeen sovitaan tutustumiskäynti.

Toimimme yhteistyössä pääkaupunkiseudun kuntien kanssa.

Vahtero Ira

Palvelupäällikkö

040 833 2982 | ira.vahtero@kuntoutussaatio.fi

Marja-Liisa Schiess

Sosionomi, ryhmävalmentaja

044 7813135 | etunimi.sukunimi@kuntoutussaatio.fi

Hanne Andelin

Digipajan ohjaaja 8.6.2020 alkaen

044 7813 148 | etunimi.sukunimi@kuntoutussaatio.fi

Sahervo Sarianne

Digipajan ohjaaja

0447813172 | etunimi.sukunimi@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 25.05.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons