Suoraan sisältöön

Tietoa

Oppimisen tuen keskuksessa toteutamme oppimiseen, sen pulmiin sekä näihin yhdistyviin mielenterveyden ongelmiin kohdentuvaa toimintaa yhteistyössä useiden järjestöjen ja muiden toimijoiden kanssa.

Tuotamme ja jaamme tietoa nuorten ja aikuisten oppimisvaikeuksista sekä niitä helpottavista tukikeinoista (mm. Oppimisvaikeus.fi verkkosivusto). Lisäksi tutkimme ja kehitämme vaikuttavia kohderyhmän tunnistamiseen soveltuvia menetelmiä ja tarjoamme niitä ammattilaisten käyttöön (mm. KOMO-kysely).

Tarjoamme myös oppimisen vaikeuksia ja niihin liittyviä mielenterveyden ongelmia kokeville suunnattuja matalan kynnyksen tukiryhmiä, säännöllisiä Chat-tuokioita sekä kaikille kansalaisille avoimia oppimiskahviloita.

Kohderyhmänä ovat sekä oppimisen ja mielenterveyden ongelmia kokevat nuoret ja aikuiset että heitä kohtaavat ammattilaiset ja laajasti ottaen kaikki asiasta kiinnostuneet kansalaiset ja päättäjät.

Toiminnassa jatkamme Kuntoutussäätiön pitkäaikaista oppimiseen ja sen haasteisiin keskittyvää tutkimus- ja kehittämistyötä (mm. OpiOppimaan-hanke, NUTTU-hanke). Toimintaa toteutetaan STEA:n kohdennetulla toiminta-avustuksella.

Oppimisen tuen keskuksessa toteutamme myös useita erillishankkeita.


Sisältö päivitetty 01.10.2019

Jaa sivu!

WordPress PopUp Plugin
Simple Share Buttons