Suoraan sisältöön

Muoto – alusta uusille palveluille

uusi-tyo

Muoto on Kuntoutussäätiön perustama alusta, jossa muotoillaan uutta työtä. Haluamme, että työelämän ulkopuolella olevat asiakkaat – uuden työn muotoilijat – pystyvät hankkimaan jatkossa toimeentulonsa tai osan siitä työtä tekemällä.

Hyvän tulevaisuuden rakentamisessa ja työn muotoilussa apuna ovat Kuntoutussäätiön asiantuntijat ja yhteistyökumppanit. Keskeisessä roolissa Muodon käynnistymisessä on myös yhdessä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa toteutettava Kuntoutuksen prosessikiihdyttämö.

Elämyksiä ja yllätyksiä, työtä ja hyvinvointia.

Lisää luettavaa löydät Facebookista!


Bloggauksia


Mikä Muoto?

  • Muoto on Kuntoutussäätiön rakentama alusta, jossa muotoillaan uutta työtä.
  • Muoto tarjoaa joustavia ja monipuolisia mahdollisuuksia oman osaamisen ja kyvykkyyksien vahvistamiseen siten, että työelämän ulkopuolella olevat yksilöt pystyisivät jatkossa hankkimaan toimeentulonsa tai osan siitä työtä tekemällä.
  • Muodossa tuotetaan erilaisia palveluita, tapahtumia ja elämyksiä pääkaupunkiseudun ihmisille ja digitaalisesti ympäri Suomen.
  • Muoto on myös kahvila, olohuone,  jossa voi nauttia herkullisen lounaan, tavata ystäviä tai pitää palaveria. Samalla Muoto on hyvinvointia ympärilleen luova yhteisö, jonka tehtävänä lisätä niin kuntoutujien kuin alueen asukkaiden voimavaroja, kohtaamisia ja elinvoimaisuutta.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tervetuloa mukaan!

Kuitunen Soile

Toimitusjohtaja

044 781 3117 | soile.kuitunen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 16.11.2017

Jaa sivu!

Simple Share Buttons