Suoraan sisältöön

Haemme uuden työn muotoilijaa ja atraktoreita – tervetuloa meille töihin!

Tule suunnannäyttäjäksi Kuntoutuksen Living Labiin!


Uuden työn muotoilijana

mahdollistat kuntoutujien ideat kasvamaan innovaatioiksi ja uudeksi työksi. Toimit Kuntoutussäätiön työpajassa ja osallistut monipuolisesti sekä uuteen että standardimuotoisempaan palvelutuotantoon. Olet idearikas ja joustava toteuttaja, jolla on kyky viedä ideat käytäntöön ripeästi. Ymmärrät digitaalisen vuorovaikutuksen merkityksen ja toteutat sitä käytännön asiakastyössä. Koulutustaustasi on sosionomi, sosiaalityöntekijä, toimintaterapeutti tai kuntoutuksen ohjaaja. Sinulla on useamman vuoden kokemus asiakasohjauksesta ja uusien palveluiden toteuttamisesta.

Atraktorina ja arvoa luovien ympäristöjen johtajana

jalostat Kuntoutussäätiön kiinteistöistä uutta palvelutoimintaa ja mahdollisuuksia kuntoutujillemme. Toimit atraktorina solussa, joka kasvattaa kuntoutujien ideat uudeksi työksi ja palvelutoiminnaksi. Organisoit toimintaa solussa ja osana koko työpajakokonaisuutta niin, että rutiinitehtävistä kasvaa uusia palveluita ja siten myös työn ja ansainnan mahdollisuuksia kuntoutuja-asiakkaillemme. Kiinteistöihimme kuuluvat toimistotilojen lisäksi galleria, uima-allasosasto, kuntosali, ravintola Muoto, uuden työn ympäristö Tulevaisuuskioski sekä Hyvinvointihotelli. Sinulla on kiinteistöalan osaamista ja tarvittavat perustutkinnot.

Atraktorina ja ravintolapajamestarinamme

vastaat Ravintola ja elämykset -solun toiminnasta, sen houkuttelevuudesta ja tuloksista. Organisoit toimintaa solussa ja osana koko työpajakokonaisuutta niin, että ravintolasta kasvaa työtä rikastavia uusia elämyspalveluita ja siten myös työn ja ansainnan mahdollisuuksia kuntoutuja-asiakkaillemme. Solusi käytössä on yli 700 päivittäiselle asiakkaalle mitoitettu ammattikeittiö ja viihtyisät tilat. Sinulla on ravintola- ja elämyspalveluiden liiketoimintaosaamista ja tarvittavat perustutkinnot.


Hakeminen

Lähetä hakemus, ansioluettelo ja palkkatoive 21.8.2017  mennessä osoitteeseen
tarja.heinonen@kuntoutussaatio.fi

Lisätietoja

johtaja Riikka Shemeikka, tutkimus ja kokeilut
p. 044 781 3102 | riikka.shemeikka@kuntoutussaatio.fi
(tavoitettavissa (9.8.2017 klo 13-14 ja 10.8. klo 14-15)

suunnittelija, johtava kokeilija Tarja Heinonen
p. 044 781 3170 | tarja.heinonen@kuntoutussaatio.fi
(tavoitettavissa 7.8.2017 klo 12-14 ja 8.8. klo 12-14)


Kaikki työtehtävämme ovat toistaiseksi voimassa olevia, ja sovellamme niihin neljän kuukauden koeaikaa. Työtehtävät pyritään täyttämään mahdollisimman pian, mielellään ennen 15.10.2017. Pyydämme jatkoon päässeiltä työnäytteet ja videoklipin, jossa hakijat vastaavat muutamiin kysymyksiin. Käytämme myös henkilötestausta ennen lopullisia valintoja.


Kuntoutussäätiö on yleishyödyllinen organisaatio, jonka tehtävänä on kuntoutuksen suunnannäyttäminen. Uudistamme kuntoutusjärjestelmää ja tuotamme uudistumisen välineitä koko Suomelle.

Tutkimuksemme on käytäntölähtöistä. Osaamisalueemme ovat kestävä työkyky, paras toimintakyky ja terveys sekä vahvistuva kansalaisyhteiskunta. Tuotamme kuntoutusasiakkaillemme työ-, opiskelu- ja toimintakykyä edistäviä palveluja. Tiedolla vaikuttaminen koskettaa kaikkea toimintaamme.

Toimintamme kasvaa erityisesti kokeilu- ja konseptointipalveluissa. Vuosittain edistämme yli 600 kuntoutujan työhön kuntoutumista. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Malminkartanossa, hyvien liikenneyhteyksien päässä.

Toimimme sosiaalisella, fyysisellä ja digitaalisella vuorovaikutuksen kentällä, ja meillä on työtehtävistä riippuen mahdollisuus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumattomana läsnätyönä.


Sisältö päivitetty 01.08.2017

Jaa sivu!

Simple Share Buttons