Suoraan sisältöön

Maksu- ja peruutusehdot

Kuntoutussäätiön maksullisten koulutusten ja tapahtumien peruutusehdot

Järjestämissämme maksullisissa koulutuksissa ja tapahtumissa noudatetaan seuraavia maksu- ja perumisehtoja, ellei yksittäisen tilaisuuden yhteydessä ole muuta ilmoitettu.

Osallistumisen peruminen ilman kuluja on mahdollista kaksi viikkoa ennen tilaisuutta. Sen jälkeen tehdystä peruuttamisesta, tai jos peruutusta ei ole tehty lainkaan, veloitetaan 100 % osallistumismaksusta. 

Sairastumisesta johtuvissa peruutuksissa, jotka on tehty määräajan jälkeen, osallistumismaksu voidaan jättää veloittamatta lääkärintodistuksen perusteella. Toimistokuluina laskutetaan kuitenkin vähintään 20 € tai todelliset tarjoilu- tai muut peruuntumisesta syntyvät kustannukset. 

Toisen henkilön voi vaihtaa maksutta osallistujaksi. 

Kaikki perumiset tulee hoitaa sähköpostilla tapahtuman järjestäjän kautta koulutukset@kuntoutussaatio.fi.

Etätilaisuudet

Etätilaisuuksien kuvaus, tallentaminen tai jakaminen on kielletty.

Etätilaisuuksien mahdollisten yhteys- ja tietoteknisten ongelmien selvittäminen on osallistujan vastuulla. Tilaisuuden järjestäjä ei vastaa osallistujan omista laitteista, ohjelmistoista tai verkkoyhteydestä johtuvista ongelmista. Mikäli osallistumisesi peruuntuu tietoteknisten ongelmien vuoksi, niin otathan yhteyttä tilaisuuden järjestäjään tai lähetä sähköpostia osoitteeseen koulutukset@kuntoutussaatio.fi.

Kuntoutussäätiö pidättää oikeudet tapahtumien ohjelma-, aikataulu-, puheenvuoro- ja paikkamuutoksiin. 


Sisältö päivitetty 21.02.2022

Jaa sivu!

WordPress PopUp Plugin
Simple Share Buttons