Suoraan sisältöön

Kuntoutus-lehti

Kuntoutus-lehti digiaikaan

Kuntoutus-lehti muuttuu verkkolehdeksi ja julkaistaan vuodesta 2021 lähtien Tieteellisten seurain valtuuskunnan ylläpitämässä Journal.fi-palvelussa osoitteessa www.journal.fi/kuntoutus.

Lehden tilaajat saavat lukuoikeuden erillisen maksukoodin kautta verkkolehden uusien numeroiden artikkeleihin. Muille verkkolehti avautuu vapaasti luettavaksi vuoden kuluttua ilmestymisestään. Sisällysluettelo, pääkirjoitukset ja artikkelitiivistelmät ovat avoimesti luettavissa heti. Lehden vanhoja numeroita lisätään verkkolehden arkistoon sitä mukaa kuin ehditään.

Huom. Toimitusprosessi ja vertaisarviointiprosessi eivät siirry Journaliin, vaan jatkuvat ennallaan sähköpostin välityksellä. Myös lehden tilauskäytännöt jatkuvat ennallaan.

Lue lisää Kuntoutus-lehden siirtymisestä Journal.fi-palveluun (pdf)

Kuntoutus on vuonna 1978 perustettu kuntoutusalan tieteellis-ammatillinen lehti

Tilaa Kuntoutus-lehti tämän Lyyti-linkin kautta

Kuntoutus-lehti kertoo ajankohtaista tietoa kuntoutuksen tutkimuksesta, menetelmistä, uusista innovaatioista sekä seuraa alan yhteiskunnallista keskustelua. Neljä vuosittaista numeroa käsittävää Kuntoutus-lehteä julkaisevat Kuntoutussäätiö ja Kuntoutuksen tutkimus- ja kehittämisyhdistys Kutke ry.

Käsikirjoitukset ja juttuideat voi lähettää toimitussihteerille sähköpostitse osoitteeseen kuntoutuslehti@kuntoutussaatio.fi.

Käsikirjoitukset ja juttuideat käsitellään toimituksen kokouksissa. Kirjoitusohjeet ja julkaisuosastojen esittely löytyvät lehden Journal-sivustolta

Anna palautetta ja juttuvinkkejä!

Osoitteenmuutokset ja peruutukset

Osoitteenmuutoksesta ja tilauksen peruutuksesta voit ilmoittaa sähköpostitse Johanna Anttilalle osoitteeseen johanna.anttila@kuntoutussaatio.fi.


Kuntoutus | The Finnish Journal of Rehabilitation

Toimituskunta, katso Kuntoutus-lehden verkkosivut Journal.fi-palvelussa.

 

 

 

 

 

 


Sisältö päivitetty 05.10.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons