Suoraan sisältöön

Haemme erikoistutkijaa, tutkijaa, arvioitsijaa ja sosionomia – tervetuloa meille töihin!

Tule Kuntoutussäätiöön näyttämään kuntoutuksen suuntaa!

1. Maahanmuuttajien osallisuuteen, terveyteen tai toimintakykyyn perehtynyt tohtori tai kokenut maisteri

näiden aihepiirien kannalta relevantilta tieteenalalta, kuten yhteiskunta- tai terveystieteistä. Sinulla on vahva kvalitatiivisten menetelmien tutkimusosaaminen. Olet perehtynyt kuntoutuksen monimuotoiseen kenttään ja sinulla on vahva osaaminen ja näytöt tieteellisen työn toteuttamisesta menestyksellisesti haastavassa monitieteisessä ympäristössä. Olet aikaansaava, idearikas konseptoija, jolla on käytännön kokemusta tutkimuksen tuotteistamisesta sekä ymmärrystä tutkimuksen, käytännön sovellusten sekä tiedemarkkinoinnin välisistä yhteyksistä ja niiden tuloksellisesta hyödyntämisestä.

2. Terveyteen, hyvinvointiin tai osallisuuteen perehtynyt tohtori tai kokenut maisteri

näiden aihepiirien kannalta relevantilta tieteenalalta. Sinulla on vahva kvantitatiivisten tutkimusmenetelmien osaaminen, kokemusta arvioinnista ja mahdollisesti myös terveystaloustieteellisestä tutkimuksesta. Olet perehtynyt kuntoutuksen monimuotoiseen kenttään ja sinulla on vahva osaaminen ja näytöt tieteellisen työn toteuttamisesta menestyksellisesti haastavassa monitieteisessä ympäristössä. Olet aikaansaava, idearikas konseptoija, jolla on käytännön kokemusta tutkimuksen tuotteistamisesta sekä ymmärrystä tutkimuksen, käytännön sovellusten sekä tiedemarkkinoinnin välisistä yhteyksistä ja niiden tuloksellisesta hyödyntämisestä.

3. Sote-alan järjestötoimintaan perehtynyt maisteri

jolla on kokemusta arvioinnista ja järjestötoiminnan yhteiskehittämisestä. Olet aikaansaava, idearikas konseptoija, jolla on käytännön kokemusta tutkimuksen tuotteistamisesta sekä ymmärrystä tutkimuksen, käytännön sovellusten sekä tiedemarkkinoinnin välisistä yhteyksistä ja niiden tuloksellisesta hyödyntämisestä.

Tehtävät 1-3 ovat uusia ja aluksi määräaikaisia. Alkaminen sopimuksen mukaan.

Liitä cv:si ja hakemuksesi lisäksi mukaan koonnos maksimissaan kahdelle A4:lle/kalvolle kolmesta projektista/toimenpiteestä, jolla olet halunnut vaikuttaa yhteiskunnalliseen kehitykseen tai olet muutoin ollut aktiivinen tiede- ja tutkimusviestinnässä sekä tulosten konseptoinnissa. Liitä mukaan kuvaus mitä vaikuttavuutta ko. projektilla/toimenpiteellä tavoittelit, mitä tuloksia sait sekä mikä tässä oli onnistuneinta ja mikä vaikeinta.

Lähetäthän hakemuksesi sähköpostitse 18.4. mennessä johtaja Riikka Shemeikalle, riikka.shemeikka@kuntoutussaatio.fi

Sähköpostin otsikkoon tunnukseksi haetun tehtävän nimi.

Lisätietoja antaa Riikka Shemeikka, p. 044 781 3102 sekä  riikka.shemeikka@kuntoutussaatio.fi


4. Sosiaalialan ammattilainen moniammatilliseen tiimiimme kuntoutuspalveluiden puolelle

Haemme sosionomia äitiysloman sijaisuuteen ammatillisen kuntoutuksen pariin. Sosionomi työskentelee työeläkeyhtiöille ja Kelalle tuotettavan ammatillisen kuntoutuksen parissa moniammatillisessa tiimissä.

Arvostamme kokemusta työeläkekuntoutuksesta ja ammatillisen kuntoutuksen ohjauksesta sekä ymmärrystä erilaisista työ- ja toimintakykyyn vaikuttavista tekijöistä. Pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn ja pystyt ottamaan vastuun työeläkekuntoutuksen toteutumisesta.

Sinulla on hyvä työelämä- ja kouluttajatietämys ja ymmärrystä erilaisista ammateista ja niiden vaatimuksista. Työotteesi on tavoitteellinen, asiakas- ja ratkaisukeskeinen. Tukenasi toimii moniammatillinen tiimi ja saat tehtävään perehdytyksen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan toukokuun puolessa välissä kestäen maaliskuuhun 2019 saakka, myös jatko on mahdollinen. Työnimikkeenä uuden työn muotoilija.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen ja ansioluettelon kanssa sähköpostitse 18.4. mennessä palvelupäällikkö Ira Vahterolle: ira.vahtero@kuntoutussaatio.fi (lisätiedot myös sähköpostitse).


Sisältö päivitetty 11.04.2018

Jaa sivu!

Simple Share Buttons