Suoraan sisältöön

Uutiset

LueUutiset - 23.06.2016

Kuntoutus-lehti 2/2016: Kuntoutustarpeen tunnistamisen parantaminen merkittävä kysymys

Uusimman Kuntoutus-lehden katsauksessa kuvataan kuntoutusalalla toimivien asiantuntijoiden näkemyksiä siitä, miten kuntoutusta tulisi sote-uudis­tuksessa kehittää.


LueUutiset - 21.06.2016

Ministeri Rehula: Kuntoutus isossa roolissa ihmislähtöisten palveluiden rakentamisessa

Kuntoutusta koskeva kannanotto ja kuntoutuja-asiakkaiden rakentama Kunto-pyörä luovutettiin perhe- ja peruspalveluministeri Juha Rehulalle tiistaina 21.6. Kannanotossaan Kuntoutusverkosto (KUVE) esittää neljä ratkaisua uuden ihmiskeskeisen kuntoutusjärjestelmän rakentamiseksi.


LueUutiset - 20.06.2016

Haemme ohjaajaa ja palvelu-uudistajaa kuntoutuksen Living Labiin – hakemukset 29.6. mennessä

Etsimme palvelujen uudistamisesta innostuvaa asiakastyön ammattilaista. Tehtävänäsi on tukea pitkäaikaistyöttömien asiakkaiden elämänhallinnan ja työllistymismahdollisuuksien vahvistumista.


LueUutiset - 07.06.2016

Kuntoutussäätiö mukana HELMI-hankkeessa kehittämässä opiskelijoiden ohjausta

”Arviointimenetelmä, jota hankkeessa kehitämme auttaa opettajia tunnistamaan opiskelijan keskeyttämisen riskejä ja ottamaan opiskelijan vaikeudet puheeksi ohjaustilanteessa”, kertoo Kuntoutussäätiön erikoistutkija ja psykologi Mila Gustavsson-Lilius.


LueUutiset - 06.06.2016

Kuntoututtavaa työtoimintaa räjäyttämässä ja jälleenrakentamassa

”Kahvila Pakari, fillarinromuista luodut menopelit ja paljon muuta on rakentunut hetkessä sellaisten ihmisten toimesta, joiden ei pitäisi olla työkykyisiä.”


LueUutiset - 06.06.2016

Haku ARTSI-toimintaan käynnissä 15.6. asti

Tarvitseeko järjestönne tukea itsearviointikäytäntöjen kehittämiseen ja tuloksellisuustiedon tuottamiseen? Haku ARTSI-toimintaan kaudelle 2016/2017 on käynnissä. Hakukierros on suunnattu erityisesti Itä-Suomessa toimiville järjestöille.


LueUutiset - 02.06.2016

Kuntoutussäätiö ja Movendos Oy mukana Fiksun Kalasataman Nopeat kokeilut -ohjelmassa

Fiksun Kalasataman Nopeat kokeilut tuovat älykkäitä lähipalveluita kaupunkilaisten käyttöön.


LueUutiset - 01.06.2016

Kuntoutusverkoston asiantuntijat: Valinnanvapaus on kuntoutujan mahdollisuus

”Hyvin toteutettuna valinnanvapaus mahdollistaa kuntoutujalle tämän yksilöllisten tavoitteiden mukaisen tuen ja palvelut”, arvioi Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja ja Kuntoutusverkoston KUVEn varapuheenjohtaja Soile Kuitunen.


Simple Share Buttons