Suoraan sisältöön

Uutiset

LueUutiset - 30.03.2015

Kirjasto suljettuna pääsiäisen ajan

Kirjasto on suljettu 2.–6.4. Palvelemme jälleen pääsiäisen jälkeen tiistaina 7.4. Aukioloajat: maanantai: klo 9–15 tiistai: klo 9–16keskiviikko: klo 8–15  torstai: klo 9–15perjantai: klo 9–13


LueUutiset - 20.03.2015

Nuori mukaan työelämään kannustamalla ja erilaiset kyvyt huomioiden

Mitä pitää huomioida, kun nuori aloittaa ensimmäisellä työpaikallaan? Miten perehdytyksessä voidaan huomioida nuoren lukivaikeus?


LueUutiset - 19.03.2015

Haemme idearikasta, nokkelaa ja nopeaa vuorovaikutuksen kehittäjää

Hallitset erityisesti digitaalisen maailman ja sen tarjoamat laajat mahdollisuudet vuorovaikutukseen, palveluiden kehittämiseen ja organisaation uudistumiseen.


LueUutiset - 13.03.2015

Kuntoutussäätiö Raha-automaattiyhdistyksen jäsenjärjestöksi

Raha-automaattiyhdistys hyväksyi kokouksessaan 12.3.2015 Kuntoutussäätiön uudeksi jäsenjärjestökseen. Jäsenyyden myötä Kuntoutussäätiön mahdollisuudet vaikuttaa RAY:n toimintaan vahvistuvat: säätiö osallistuu jatkossa mm. Raha-automaattiyhdistyksen vuosikokouksiin. Kuntoutussäätiön lisäksi jäseneksi hyväksyttiin Sininauhaliitto. Jäseniä on nyt kaikkiaan 95. Kokouksessa todettiin myös vaikean taloustilanteen heijastuvan RAY:n tuottoihin. Pelitoiminnan tuotto laski 15 miljoonaa euroa ja liikevaihto 13,2 miljoonaa euroa edelliseen vuoteen verrattuna.


LueUutiset - 10.03.2015

Vertaisohjaaja samalla viivalla kuntoutujan kanssa: Kuntouttajamitali päihdekuntoutuslaitos Tervalammen kartanolle

Kuntoutussäätiön hallitus on myöntänyt vuoden 2015 kuntouttajamitalin Helsingin kaupungin päihdekuntoutuslaitos Tervalammen kartanolle. Mitali jaettiin Kuntoutussäätiön järjestämillä Valtakunnallisilla kuntoutuspäivillä.


LueUutiset - 09.03.2015

Kokemusasiantuntija auttaa kuntoutujaa, ammattilaista – ja itseään

Kuntoutussäätiön erikoistutkija Outi Hietala on yhdessä kokemustutkija Päivi Rissasen kanssa koonnut ensimmäisen kokemusasiantuntijatoiminnan perusasioihin paneutuvan oppaan.


LueUutiset - 06.03.2015

Kuntoutussäätiö kehittämään sosiaalista kuntoutusta valtakunnallisesti

Euroopan sosiaalirahaston osarahoittamassa ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen hallinnoimassa hankkeessa halutaan vahvistaa asiakkaan asemaa sosiaalisessa kuntoutuksessa.


LueUutiset - 06.03.2015

Kuntoutussäätiö mukaan kehittämään osatyökykyisen työnhakijan tukemisen malleja ja käytäntöjä

Kuntoutussäätiö on valittu toteuttamaan sosiaali- ja terveysministeriön hallinnoimaa Polkuja työelämään (TEMPO)-hanketta.


LueUutiset - 06.03.2015

Kohti kuntoutuspäiviä, osa 19: Vertaisohjaus päihdekuntoutuksessa

Tutustumme kuntoutuspäivillä vähemmän valokeilassa olleisiin terapia- ja kuntoutusmenetelmiin. Yhden näkökulman aiheeseen antaa vertaisohjaaja-malli.


LueUutiset - 05.03.2015

Uuden Kuntoutus-lehden teemana Nuorten kuntoutustarpeet

Lehdessä valotetaan eri näkökulmista nuorten työ- ja toimintakyvyn sekä osallisuuden edistämiseksi tehtävää työtä.


Simple Share Buttons