Suoraan sisältöön

Uutiset

LueUutiset - 26.05.2014

Kuntoutussäätiö hakee toimitusjohtajaa

Haemme toimitusjohtajaa johtamaan ja kehittämään Kuntoutussäätiön toimintaa Edellytämme hakijalta vankkaa kokemusta tulosvastuisesta esimiestyöstä, työhön soveltuvaa korkeakoulutusta sekä perehtyneisyyttä kuntoutukseen ja siihen liittyvään tutkimus‐ ja kehittämistoimintaan. Arvostamme kolmannen sektorin tuntemusta, verkostoitumiskykyä ja kokemusta tutkimustyöstä. Tarjoamme vahvaan asiantuntijuuteen perustuvan työyhteisön ja laajan toimintaympäristön työn menestykselliseen toteuttamiseen. Vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 19.6.2014mennessä: KuntoutussäätiöVilhelmiina LehtinenPL 39 00411 Helsinki […]


LueUutiset - 08.05.2014

Eduskunnan tarkastusvaliokunta: Syrjäytyneelle vähemmistölle kasaantunut entistä enemmän pahoinvointia

Tarkastusvaliokunnan selvityksen mukaan suurin osa lapsista ja nuorista voi kuitenkin hyvin. Työ pohjautuu Kuntoutussäätiön muodostaman tutkimusryhmän tutkimukseen.


LueUutiset - 06.05.2014

Lukivaikeuteen tarjolla maksutonta kuntoutusta

Kuntoutussäätiö selvittää tutkimuksessaan Nuorten aikuisten lukivaikeuden neuropsykologinen kuntoutus – tuloksellisuuden arviointi (2012–2015) neuropsykologisen kuntoutuksen vaikutuksia.


LueUutiset - 05.05.2014

Invalidiliitto ja Kuntoutussäätiö tutkivat, toteutuuko vammaisten ihmisten liikkumisen vapaus Suomessa

Liikkumisen vapaus on yksi perusoikeuksista. Kuinka tämä toteutuu Suomessa vammaisten ihmisten kohdalla: voivatko he liikkua haluamallaan tavalla?


Simple Share Buttons