Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiön toimitusjohtajahaku on auki

Haemme Kuntoutussäätiöön toimitusjohtajaa toteuttamaan merkityksellistä ja laajaa kuntoutuksen suunnannäyttäjän tehtävää.

Toimitusjohtajana vastaat Kuntoutussäätiön toiminnan ja talouden johtamisesta sekä kehittämisestä strategiassa määriteltyjen linjausten mukaisesti. Olet aktiivinen yhteiskunnallinen vuorovaikuttaja, huolehdit nykyisistä kumppanuuksista ja kasvatat määrätietoisesti strategisia verkostoja. Sinulla on asiantuntemusta kuntoutuksesta ja sen lähialoilta. Haluat toimia vahvan arvopohjan omaavassa yhteisössä ja edistää toiminnallasi Kuntoutussäätiön yhteiskunnallisen tehtävän toteuttamista.

Arvostamme seuraavia ominaisuuksia ja osaamista:

  • kykyä johtaa monitieteistä ja monialaista asiantuntijayhteisöä
  • kykyä ja näyttöjä menestyksellisistä rahoitushauista ja kasvustrategian toteuttamisesta
  • ylempää korkeakoulututkintoa ja tutkimusosaamista, tohtorin tutkinto katsotaan eduksi
  • asiantuntemusta kuntoutuksesta ja sen lähialoista
  • laajoja ja monipuolisia verkostoja ennen kaikkea Suomessa, mutta myös kansainvälisesti sekä kykyä kasvattaa kumppanuuksia ja syventää niitä
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Kiinnostuitko tehtävästä? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Psyconin konsultti Laura Montonen, 020 710 1265, parhaiten tavoitettavissa 19.05. klo 10-11, 25.05. klo 9-10, 30.05. klo 15-16 ja 07.06. klo 9-10.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 09.06.2023. Liitä hakemukseen mukaan myös CV:si. Valittavan toimitusjohtajan kanssa tehdään toimitusjohtajasopimus. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä viimeistään 01.12.2023.

Jätä hakemuksesi tässä linkissä.

Kuntoutussäätiö

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä. Visiomme on olla vetovoimaisin kuntoutuksen kehittämisympäristö. Toiminnassamme yhdistämme asiakaskokemuksen korkeatasoiseen monitieteiseen tutkimukseen, uudistamme kuntoutusmalleja ja kuntoutusjärjestelmää sekä innostamme kehittämiseen mukaan asiantuntijoita, päättäjiä, yrityksiä, järjestöjä ja asiakkaita.


Sisältö päivitetty 11.05.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons