Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen siirtyy 1.8.2023 Miina Sillanpään Säätiöön

Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen siirtyy uusiin tehtäviin. Kuitunen aloittaa 1.8.2023 säätiön määräaikaisessa varatoimitusjohtajan tehtävässä ja siirtyy toimitusjohtajaksi 13.9.2023 säätiön pitkäaikaisen toimitusjohtajan Eija Sorvarin jäädessä eläkkeelle.

– Tuntuu haikealta siirtyä pois Kuntoutussäätiöstä. Olemme yhdessä hallituksen ja henkilöstön kanssa rakentaneet säätiön kestävää tulevaisuutta, luopuneet joistakin asioista ja luoneet merkittävästi myös uutta. Olen kuitenkin iloinen voidessani jatkaa työtä arvopohjaisessa yhteisössä. Miina Sillanpään Säätiö on myös Kuntoutussäätiölle tärkeä yhteistyökumppani, toteaa Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen.

Kuitunen on ollut erinomainen toimitusjohtaja. Hänen toimitusjohtajakaudellaan on vahvistettu säätiön taloutta ja paneuduttu aktiivisesti ja syvällisesti sekä kuntoutuksen TKI-toimintaan että yhteistyöhön alan toimijoiden kanssa, painottaa hallituksen puheenjohtaja Antti Mykkänen.

Kuntoutussäätiön hallitus kokoontuu päättämään uuden toimitusjohtajan hakuprosessista vapun jälkeen.

Lisätietoja

Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen (0447813117)

Kuntoutussäätiön hallituksen puheenjohtaja Antti Mykkänen (0400570087)


Sisältö päivitetty 28.04.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons