Suoraan sisältöön

Sote-järjestöt tulevaisuuden tekijöinä  -osaamiskartoitus käynnistää Moniosaajat-hankkeen

Moniosaajat-hanke kartoittaa Uudenmaan ja Kanta-Hämeen sote-järjestöjen osaamista ja osaamisen kehittämistarpeita. Kolmivuotisen ESR-rahoitteisen hankkeen tavoitteena on vahvistaa järjestötoimijoiden ja järjestöverkostojen osaamista ja lisätä välineitä toiminnan kehittämiseen.

Hyvinvointialueiden aloittaminen ja muut toimintaympäristön muutokset vaativat järjestöiltä monipuolista osaamista esim. tulevaisuuden ennakoinnista, toiminnan hyödyistä viestimisestä ja ihmisten innostamisesta mukaan toimintaan. Toisaalta järjestön työntekijöinä, vapaaehtoisina ja hallituksessa toimii eri alojen ammattilaisia ja toiminnassa yhdistyy usein myös toimialaan liittyvän osaaminen ja kokemusperäinen tieto.

Sote-järjestöt tulevaisuuden tekijöinä -osaamiskartoituksella halutaan nostaa esille järjestötoiminnan tulevaisuuden osaamiseen liittyviä kysymyksiä ja järjestöjen asiantuntijuutta.

Järjestötoimija – vastaa kyselyymme ja kerro mitä haasteita, kehittämis- ja osaamistarpeita teidän järjestönne pitää kaikkein tärkeimpinä asioina osata ja/tai oppia seuraavan kolmen vuoden aikana.

Vastausten pohjalta suunnitellaan Moniosaajat-hankkeen toimintaa, esim. millaisia maksuttomia koulutuksia ja järjestökohtaisia kehittämisprosesseja tullaan järjestöille tarjoamaan.

Kyselyyn toivotaan vastauksia sekä järjestöjen palkatuilta työntekijöiltä, vapaaehtoisilta että luottamushenkilöiltä.

Kyselyyn voi vastata 8.5.2023 saakka.

Sähköinen kysely löytyy tästä linkistä.

Euroopan unionin osarahoittamaa Moniosaajat-hanketta toteuttavat yhteistyössä Humanistinen ammattikorkeakoulu ja Kuntoutussäätiö Uudellamaalla ja Kanta-Hämeessä.

Tule mukaan tekemään järjestöjen osaaminen ja asiantuntijuutta esille!

Lisätietoa

Kristiina Vesama
Humanistinen ammattikorkeakoulu
kristiina.vesama@humak.fi, p. 050 5339 229

Heli Laurikainen
Kuntoutussäätiö
heli.laurikainen@kuntoutussaatio.fi, p. 044 781 3207


Sisältö päivitetty 20.04.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons