Suoraan sisältöön

Tukea järjestön arvioinnin kehittämiseen Artsi-toiminnasta – haku on nyt käynnissä

Tarvitseeko järjestönne tukea arvioinnin kehittämiseen sekä toiminnan tulosten ja vaikutusten osoittamiseen? Hae Artsi-toimintaan! Mukaan voivat päästä enintään 10 työntekijän järjestöt, jotka saavat STEA-avustusta. Toimintaan osallistuminen on maksutonta.

Artsi-prosessin aikana järjestölle muodostetaan sen omia tarpeita palvelevat työkalut ja mallit arviointi- ja seurantatiedon keräämiseen ja hyödyntämiseen. Tavoitteena on, että arvioiva ajattelu ja toimintatavat jäävät osaksi järjestön toimintaa.

Tapaamisissa käsitellään vaikutusketjua, tavoitteita, tuloksia ja mittareita, tiedonkeruuta ja tiedon analysointia sekä raportointia. Painopisteet voivat vaihdella järjestökohtaisesti. Artsi-prosessi tukee myös rahoittajan avustushakemuksien ja raportoinnin laadinnassa.

Prosessin voi käydä läpi järjestölle sopivan pituisena; lyhyimmillään noin kolmessa kuukaudessa, ja enintään vuoden mittaisena. Sisältö on kestosta riippumatta sama.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae mukaan.

Lisätietoja

Terävä Kimmo

Tutkija, työelämän kehittäjä

040 821 9981 | kimmo.terava@kuntoutussaatio.fi

Kohonen Petra

Tutkija

044 7813 200 | petra.kohonen@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 20.03.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons