Suoraan sisältöön

Seuraavaan hallitusohjelmaan tarvitaan lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja mielenterveyden kärkiohjelma

Ohjelma-aloite vetoaa, että seuraavaan hallitusohjelmaan tarvitaan kirjaus lasten ja nuorten hyvinvointia ja mielenterveyttä edistävästä tutkimuksen, kehittämisen ja innovaatiotoiminnan kärkiohjelmasta. Ohjelmalla etsitään osaltaan ratkaisuja kasvaviin lasten ja nuorten hyvinvoinnin haasteisiin. Sen tavoitteena on lasten ja nuorten mielen hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen tutkitun tiedon, hyvien käytäntöjen jakamisen ja sosiaalisten innovaatioiden avulla.

Ohjelma-aloitteen allekirjoittajina ovat Kansallinen neurokeskus ja Rovaniemen kaupunki, sekä joukko suomalaisia korkeakouluja, järjestöjä ja julkisen sektorin toimijoita. Kuntoutussäätiö on yksi ohjelma-aloitteen allekirjoittajista.

Lue ohjelma-aloite kokonaisuudessaan tästä (pdf).


Sisältö päivitetty 22.02.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons