Suoraan sisältöön

Kimppakyyti – työikäisten neuropsykiatrinen yksilövalmennus -hankkeen tuloksellisuuden arviointi käynnissä

Kuntoutussäätiö tekee Kimppakyyti – työikäisten neuropsykiatrinen yksilövalmennus -hankkeen tuloksellisuuden arvioinnin ajalla elokuu 2022 – joulukuu 2023. Arvioinnin toteutuksesta vastaavat Kuntoutussäätiöstä erityisasiantuntija Mari Ruuth ja tutkija Tuuli Vilhunen.

Kimppakyyti-hankkeessa tarjotaan matalan kynnyksen palveluna maksutonta yksilövalmennusta, jolla pyritään parantamaan asiakkaiden elämänlaatua ja -hallintaa sekä lisäämään tietoisuutta neuropsykiatrisista haasteista. Hanketta toteuttaa Iisalmen Nuorison Tuki ry (INTRY). Rahoittajia ovat Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Iisalmen kaupunki.

– Kimppakyyti-hankkeen tuloksellisuuden arvioinnissa selvitetään, miten yksilövalmennusjakso vaikuttaa asiakkaiden toimintakykyyn ja työkykyyn. Arvioinnissa tehdään alkutilanteen arviointi ennen valmennusjakson alkua ja lopputilanteen arviointi valmennuksen päättyessä. Tuloksia arvioidaan uudelleen myös seurantamittauksella vuoden 2023 loppupuolella. Lisäksi hankkeeseen sisältyy selvityksen toteuttaminen ammattilaisille, kertoo Kuntoutussäätiön erityisasiantuntija Mari Ruuth.

Lisätietoja

Arvioinnin vastuuhenkilö: Mari Ruuth, erityisasiantuntija, Kuntoutussäätiö, puh. 044 781 3181 mari.ruuth@kuntoutussaatio.fi

Hanna Ukkonen, hankekoordinaattori, Iisalmen Nuorison Tuki ry/Kimppakyyti – työikäisten neuropsykiatrinen yksilövalmennus -hanke, puh. 050 511 5991, hanna.ukkonen@intry.fi


Sisältö päivitetty 27.10.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons