Suoraan sisältöön

Kapasiteetti käyttöön – nuorten neuropsykiatrinen valmennus arjen toimintaympäristöissä -hankkeen tuloksellisuuden arviointi alkanut

Kuntoutussäätiö toteuttaa Kapasiteetti käyttöön – nuorten neuropsykiatrinen valmennus arjen toimintaympäristöissä -hankkeen tuloksellisuuden arvioinnin ajalla joulukuu 2021 – kesäkuu 2022. Arvioinnin toteutuksesta vastaavat Kuntoutussäätiöstä erityisasiantuntija Mari Ruuth ja tutkija Tuuli Vilhunen.

Kapasiteetti käyttöön -hankkeessa tarjotaan ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmennusta (nepsy-valmennus) Iisalmessa asuville 15–29-vuotiaille nuorille. Hanketta toteuttaa Iisalmen Nuorison Tuki ry. Rahoittajia ovat Euroopan sosiaalirahasto (ESR), Iisalmen kaupunki ja OLVI-säätiö.

– Arvioinnissa selvitetään, miten valmennusjakso vaikuttaa osallistuvien nuorten hyvinvointiin (toimintakyky ja työkyky) sekä vertaillaan yksilö- ja ryhmämuotoisen valmennuksen tuloksellisuutta. Lisäksi kerätään arviointitietoa nuorten verkostoissa toimivilta ammattilaisilta, toteaa Kuntoutussäätiön erityisasiantuntija Mari Ruuth.

Lisätietoja

Arvioinnin vastuuhenkilö: Mari Ruuth, erityisasiantuntija, Kuntoutussäätiö, p. 044 781 3181 mari.ruuth@kuntoutussaatio.fi

Jenni Tikkanen, hankesuunnittelija/neuropsykiatrinen valmentaja, Iisalmen Nuorison Tuki ry/Kapasiteetti käyttöön – nuorten neuropsykiatrinen valmennus arjen toimintaympäristöissä -hanke, p. 044 491 8244, jenni.tikkanen@intry.fi


Sisältö päivitetty 24.02.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons