Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuituselle Suomen Leijonan ritarimerkki

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myöntää Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuituselle Suomen Leijonan ritarimerkin itsenäisyyspäivänä 6.12.2021.

Kuitunen on toiminut Kuntoutussäätiön toimitusjohtajana vuodesta 2015 ja sitä ennen Mikkelin kaupungin kehitysjohtajana 2008–2014.

– Olen kiitollinen presidentin antamasta kunniamerkistä. Koen sen tärkeänä tunnustuksena yhteiskunnalliselle työlle, jota olen saanut jo pitkään tehdä muun muassa haavoittuvassa asemassa olevien aseman ja kuntoutumisen edistämiseksi, sekä järjestöjen, säätiöiden ja yhteiskunnallisten yritysten toimintaedellytysten parantamiseksi, Kuitunen toteaa.

Presidentti antaa ansioituneille Suomen kansalaisille kunniamerkkejä itsenäisyyspäivänä 6.12.2021. Suomen Leijonan ritarikunnan perustamisasetuksen mukaan kunniamerkin saaminen edellyttää huomattavia siviili- tai sotilaallisia ansioita.


Sisältö päivitetty 02.12.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons