Suoraan sisältöön

Työkykykoordinaattoreiden valtakunnallinen verkosto käynnistyy!

Kuntoutussäätiö perustaa valtakunnallisen verkoston työkykykoordinaattoreille.

Työkykykoordinaattoriverkoston jäsenille lähetetään 3-4 kertaa vuodessa uutiskirje, jossa kerrotaan ajankohtaisista asioista sekä työkykykoordinaattoreille suunnatuista täydennyskoulutuksista. Verkostoon ovat tervetulleita kaikki työkykykoordinaattorikoulutuksen suorittaneet. Verkostoon liittyminen on maksutonta. Voit ilmoittautua mukaan tästä linkistä: liity verkostoon tästä

2.-3.6.2022 Kuntoutussäätiön Kuntoutuspäivillä järjestetään tilaisuus, jossa käsitellään työkykykoordinaattoreiden näkökulmasta ajankohtaisia asioita sekä verkostoidutaan muiden työkykykoordinaattoreiden kanssa. Lisätietoa Kuntoutuspäivistä saa osoitteessa www.kuntoutuspaivat.fi. Kattava ohjelmasisältö päivittyy jatkuvasti.

Kuntoutussäätiö tarjoaa työkykykoordinaattoreille syventäviä täydennyskoulutuksia ja niistä löydät lisää tietoa tästä esitteestä: tykon lisäkoulutukset esite (PDF)

Työkykykoordinaattoreiden täydennyskoulutuksia on suunniteltu kevätkaudelle 2022 ja niiden ilmoittautuminen aukeaa vuoden loppuun mennessä. Voit tutustua olemassa oleviin teemoihin tai ilmoittautua tuleviin koulutuksiimme kuntoutussäätiön tapahtumakalenterista. Tutustu osoitteessa kuntoutussaatio.fi/koulutukset/tyokyky/tyokykykoordinaattoreiden-taydennyskoulutukset/

Uutista päivitetty 8.3.2022: Päivitetty tykoverkoston liittymislinkki sekä työkykykoordinaattoreiden täydennyskoulutukset-linkki.

Lisätietoa antaa:

Niskanen Satu

Tutkija

044 7813176 | satu.niskanen@kuntoutussaatio.fi

Nieminen Maiju

Viestinnän asiantuntija

044 781 31 65 | maiju.nieminen@kuntoutussaatio.fi

Huolman Oskari

Markkinointiviestijä

044 7813 010 | oskari.huolman@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 08.03.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons