Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö hakee tutkimuksen ja kehittämisen asiantuntijaa ja ratkaisukeskeistä arviointiosaajaa!

Tutkimuksen ja kehittämisen asiantuntija Kuntoutussäätiön hanketoimintaan

Teemme käytäntölähtöistä tutkimusta, kehittämistä, arviointeja ja kokeiluja. Toimintamme tuottaa ratkaisuja yhteiskunnallisesti merkittäviin ja ajankohtaisiin kysymyksiin sekä tukee kuntoutuksen ja sen lähialojen kehittämistä. Toimintamme painopistealueita ovat osallisuus, paikallisuus ja maahanmuutto, toimintakyky, työelämä sekä oppimisen ja tiedonkäsittelyn tuki.

Etsimme kokenutta tutkimuksen ja kehittämisen asiantuntijaa osaksi n. 35 hengen työyhteisöämme.

Edellytämme hakijalta

 • maisteritutkintoa esimerkiksi yhteiskuntatieteistä
 • vähintään 5 vuoden tutkijakokemusta ja vahvaa tutkimusosaamista kyselyiden, haastatteluiden ja raporttien toteutuksesta
 • kokemusta rahoitushauista ja rahoittajaraportoinneista (esim. STEA, ESR, Kela)

Arvostamme kokemusta

 • arviointitutkimuksista ja konsultointiosaamisesta
 • tutkimus- ja kehittämistyön tuotteistamisesta
 • tutkimuksen ja kehittämisen viestinnästä ja markkinoinnista

Liitä CV:si ja hakemuksesi lisäksi mukaan A4-laajuinen koonti enintään kolmesta prosessista, joissa olet aktiivisesti edistänyt yhteiskunnallista kehitystä, tutkimus- ja kehittämisviestintää ja/tai tulosten konseptointia. Liitä mukaan kuvaus siitä, mitä näkyvyyttä ja vaikuttavuutta ko. prosessissa sait aikaan, sekä kunkin kohdan haasteet ja onnistumiset.

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2021 ja työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 saakka.

Arviointiosaaja Artsi-toimintaan

Kuntoutussäätiö hakee ratkaisukeskeistä arviointiosaajaa Artsi-toimintaan, joka tukee pieniä sote-järjestöjä oman toimintansa systemaattisessa arvioinnissa ja kehittämisessä. Arviointiosaajan päätehtävänä on vuosittain valittavien kohdejärjestöjen konkreettinen tukeminen ja sparraaminen työparin kanssa. Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista Suomessa.

Hakijalta odotamme

 • ratkaisukeskeistä asennetta ja työtapaa
 • kehittäjän mieltä – halua uudistaa ja uudistua
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia menestyksellisesti erilaisissa verkostoissa, tiimeissä ja yhteistyömuodoissa
 • kokemusta arvioinnista ja järjestötoiminnan yhteiskehittämisestä
 • monipuolista viestintäosaamista

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, mukavat työkaverit ja hienon mahdollisuuden tutustua monipuolisesti sote-järjestökenttään ympäri Suomen. Työpiste sijaitsee Helsingin Malminkartanossa, mutta Kuntoutussäätiössä on joustavat työaika- ja paikkajärjestelyt. Käytössämme ovat lounassetelit ja mahdollisuus viikoittaiseen liikuntaan työajalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2021 ja työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 saakka.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävistä antavat johtaja Riikka Shemeikka 15.4.2021 klo 10–11, puh. 044 781 3102, työelämän kehittäjä Kimmo Terävä (Artsi-toiminnan haku) 12.4. klo 12.30–14 puh. 040 821 9981 ja tutkija Farid Ramadan 13.4. klo 12–13 (tutkijahaku) puh. 044 781 3169.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen kimmo.terava@kuntoutussaatio.fi viimeistään torstaina 15.4.2021.

TULE MUKAAN NÄYTTÄMÄÄN KUNTOUTUKSEN SUUNTAA!

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä. Visiomme on olla vetovoimaisin kuntoutuksen kehittämisympäristö. Toiminnassamme yhdistämme asiakaskokemuksen korkeatasoiseen monitieteiseen tutkimukseen, uudistamme kuntoutusmalleja ja kuntoutusjärjestelmää sekä innostamme kehittämiseen mukaan asiantuntijoita, päättäjiä, yrityksiä, järjestöjä ja asiakkaita.


Sisältö päivitetty 01.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons