Suoraan sisältöön

Artsi hakee ratkaisukeskeistä arviointiosaajaa

Haemme joukkoomme arviointiosaajaa

Kuntoutussäätiö hakee ratkaisukeskeistä arviointiosaajaa Artsi-toimintaan, joka tukee pieniä sote-järjestöjä oman toimintansa systemaattisessa arvioinnissa ja kehittämisessä. Arviointiosaajan päätehtävänä on vuosittain valittavien kohdejärjestöjen konkreettinen tukeminen ja sparraaminen työparin kanssa. Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista Suomessa.

Hakijalta odotamme

  • ratkaisukeskeistä asennetta ja työtapaa
  • kehittäjän mieltä – halua uudistaa ja uudistua
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia menestyksellisesti erilaisissa verkostoissa, tiimeissä ja yhteistyömuodoissa
  • kokemusta arvioinnista ja järjestötoiminnan yhteiskehittämisestä
  • monipuolista viestintäosaamista

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, mukavat työkaverit ja hienon mahdollisuuden tutustua monipuolisesti sote-järjestökenttään ympäri Suomen. Työpiste sijaitsee Helsingin Malminkartanossa, mutta Kuntoutussäätiössä on joustavat työaika- ja paikkajärjestelyt. Käytössämme ovat lounassetelit ja mahdollisuus viikoittaiseen liikuntaan työajalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan keväällä 2021 ja työsuhde on määräaikainen 31.12.2022 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Riikka Shemeikka 17.3.21 klo 15.30–16.30, puh 044 781 3102 ja työelämän kehittäjä Kimmo Terävä 19.3.21 klo 10–12 puh 040 821 9981.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen kimmo.terava@kuntoutussaatio.fi viimeistään keskiviikkona 24.3.2021.

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä. Visiomme on olla vetovoimaisin kuntoutuksen kehittämisympäristö. Toiminnassamme yhdistämme asiakaskokemuksen korkeatasoiseen monitieteiseen tutkimukseen, uudistamme kuntoutusmalleja ja kuntoutusjärjestelmää sekä innostamme kehittämiseen mukaan asiantuntijoita, päättäjiä, yrityksiä, järjestöjä ja asiakkaita.


Sisältö päivitetty 15.03.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons