Suoraan sisältöön

Vaikuttavampia, eettisesti kestäviä palveluita kuntalaisille – Kuntoutussäätiö mukana Arvoliiton kuntavaaliteemoissa

Kuntoutussäätiö on allekirjoittanut Arvoliiton kuntavaaliteemoja koskevan dokumentin. Arvoliiton kuntavaaliteemoissa painotetaan vaikuttavampien, eettisesti kestävien palveluiden rakentamista kuntalaisille. Keinoja tässä ovat käänteiset, laatuun painottuvat julkiset kilpailutukset, vaikuttavuushankinnat, vaikutusten ja vaikuttavuuden ennakkoarvioinnit sekä työllisyys- ja muiden vastuullisuuskriteereiden käyttäminen hankinnoissa. Yhteiskunnalliset yritykset ovat kestäviä, ihmislähtöisiä kumppaneita kunnille.

Kuntoutussäätiö on Arvoliiton jäsen. Ohessa linkki Arvoliiton kuntavaaliteemoihin.

Lisätietoja

Soile Kuitunen
toimitusjohtaja
puh. 044 7813 117


Sisältö päivitetty 24.02.2022

Jaa sivu!

Simple Share Buttons