Suoraan sisältöön

Hae kuntoutuksen suunnannäyttäjäksi Kuntoutussäätiöön!

Kuntoutussäätiön tehtävänä on kuntoutuksen suunnannäyttäminen. Nyt starttaamme uutta hanketta ja haemme siihen sosionomi (amk) -koulutettua hankevastaavaa.

NÄTY-hankkeessa hyödynnämme näyttöön perustuvaa työotetta ja mahdollistamme siten asiakkaillemme hyviä työmarkkinasiirtymiä. Hankeemme toteutusaika on 1.1.-31.12.2021 ja toivoisimme, että pääsisit aloittamaan mahdollisimman pian.

Toimenkuvaasi kuuluu sekä työvalmennuksellista asiakastyötä että hankkeen hallinnollisia tehtäviä ja mahdollisia muita työnantajan määrittelemiä tehtäviä. Hankkeemme asiakaskohderyhminä ovat COVID-19 pandemian seurauksena työttömiksi jääneet ja muutoin pitkään työttömänä olleet, joilla on selkeä riski työttömyyden edelleen pitkittymisessä sekä yli 55-vuotiaat työnhakijat.

Toimit tiiviissä yhteistyössä oppilaitosten kanssa, ja hyödynnät moniammatillista osaamista asiakkaiden tukemiseksi. Työotteessasi korostuvat asiakkaiden vahvuuksien ja osaamisen tunnistaminen, ja niiden edelleen vahvistaminen. Tähtäät työlläsi konkreettisiin tuloksiin: siihen, että asiakkaasi etenevät työelämään, koulutukseen tai löytävät jonkin muun mielekkään jatkopolun itselleen.

Tapaat asiakkaita pääkaupunkiseudulla kasvokkain tai etäyhteyksillä.

Odotamme sinulta kokemusta ammatillisen kuntoutuksen ohjaamisesta sekä ymmärrystä erilaisista työ- ja toimintakykyyn vaikuttavista tekijöistä. Tunnet työmarkkinoita ja työelämää, sekä koulutusorganisaatioita. Ymmärrät, minkälaisia vaatimuksia erilaisiin työtehtäviin ja ammatteihin liittyy, ja osaat yhteensovittaa niitä asiakkaidesi tilanteisiin ja taustoihin voimavarakeskeisellä otteella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta itsenäistä ja jämäkkää otetta, sekä kykyä itsenäisesti kantaa vastuuta hankkeesta ja sen tuloksista. Työsuhde on määräaikainen, 100 prosentin työajalla, kestäen 31.12.2021 saakka.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse. Haku päättyy 31.1.2021. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedustelut sekä hakemukset sähköpostitse Palvelujohtaja Ira Vahterolle ira.vahtero@kuntoutussaatio.fi

****************************************************

Vahtero Ira

Palvelujohtaja, laatu- ja osaamiskoordinaattori, työterveyshuollon yhteyshenkilö

040 833 2982 | ira.vahtero@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 14.01.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons