Suoraan sisältöön

Osatyökykyisten työllistyminen koronan aikaan -juttusarja jatkuu – haastateltavina joukko eturivin kuntoutuksen tutkijoita ja kehittäjiä

Osatyökykyisten työllistyminen koronan aikaan -juttusarjamme jatkuu syksyn 2020 aikana. Haastateltavina ovat eturivin kuntoutuksen tutkijat ja kehittäjät.

Syksyn ensimmäisessä jutussa haastateltava on johtava tutkija Erja Poutiainen Kuntoutussäätiöstä. Erja Poutiaisen erityisosaamisaluetta ovat nuoret ja aikuiset, joilla on sairauden tai tapaturman myötä ilmenneitä tiedonkäsittelyn ja oppimisen vaikeuksia. Poutiainen työskentelee mm. säätiön Oppimisen tuen keskuksessa, joka tarjoaa monipuolisia palveluita oppimisen, tiedonkäsittelyn ja mielenterveyden ongelmiin. Jutussa tarkastellaan, miten tiedonkäsittelyn ja oppimisen vaikeuksia omaavien tilanne näyttäytyy juuri tällä hetkellä sekä mitä keinoja ja ratkaisuja heidän toimintakykynsä ja työllistymisedellytyksiensä vahvistamiseen on tarjolla.

Juttu julkaistaan syyskuun loppupuolella Tie työelämään -sivustolla.


Sisältö päivitetty 31.08.2020

Jaa sivu!

WordPress PopUp Plugin
Simple Share Buttons