Suoraan sisältöön

Kohti uutta normaalia?

Kuntoutussäätiö on toteuttanut keväästä 2020 alkaen kuntouttavan työtoiminnan palveluita täysin etämuotoisena ja toiminnasta on kerätty asiakaskokemuksia matkan varrelta. Muutos tuli toimintaamme, ja toki koko yhteiskuntaamme, vauhdilla ja kysymättä. Motivoitunut tiimimme, asiakaskuntamme sekä palveluntilaajamme ovat kuitenkin yhdessä ottaneet tämän haasteen vastaan.

Asiakkaidemme sähköinen Fiilismittarin kooste keväältä kertoo, että asiakkaiden kokemus etämuotoisesta kuntouttavasta työtoiminnasta Kuntoutussäätiössä on ollut 91% innostunutta tai hyvää. Paljon on kuitenkin vielä yhdessä kehitettävää eikä etämuotoinen toiminta poista fyysisen vuorovaikutuksen tärkeyttä.

Tällä viikolla kohtasimme jälleen uuden arjen muodon, kun aloimme tuottamaan Digityöpajan toimintaa samanaikaisesti etä- ja läsnämuotoisena. Käytännössä siis striimaamme livekuvaa läsnätoiminnasta lähetystä myös etänä oleville asiakkaillemme. Näin pystymme kommunikoimaan kaikkien asiakkaidemme kanssa, olivat he sitten paikan päällä Digipajalla tai kotona Teamsin äärellä. Keräämme tästä mielenkiinnolla asiakaskokemusta ja parhaillamme suunnittelemme kesän sisältöä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Meillä asiakkaat ovat ottaneet rohkeasti myös osaa sisällöntuotantoon. Esimerkiksi yksi asiakkaamme ohjaa meille kaikille etäjoogaa viikoittain!

Poikkeustilanteet versoavat aina uusia mahdollisuuksia.

Ira Vahtero, Palvelupäällikkö, Kuntoutussäätiö.

 


Sisältö päivitetty 09.06.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons