Suoraan sisältöön

Artsi hakee ratkaisukeskeistä arviointiosaajaa!

Tule mukaan näyttämään kuntoutuksen suuntaa!

Haemme joukkoomme arviointiosaajaa

Kuntoutussäätiö hakee ratkaisukeskeistä arviointiosaajaa Artsi-toimintaan, joka tukee pieniä sote-järjestöjä oman toimintansa systemaattisessa arvioinnissa ja kehittämisessä. Arviointiosaajan päätehtävänä on vuosittain valittavien kohdejärjestöjen konkreettinen tukeminen ja sparraaminen työparin kanssa. Työhön kuuluu jonkin verran matkustamista Suomessa.

Hakijalta odotamme

  • ratkaisukeskeistä asennetta ja työtapaa
  • kehittäjän mieltä – halua uudistaa ja uudistua
  • hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä toimia menestyksellisesti erilaisissa verkostoissa, tiimeissä ja yhteistyömuodoissa
  • kokemusta arvioinnista ja järjestötoiminnan yhteiskehittämisestä
  • monipuolista viestintäosaamista

Tarjoamme mielenkiintoiset työtehtävät, mukavat työkaverit ja hienon mahdollisuuden tutustua monipuolisesti sote-järjestökenttään ympäri Suomen. Työpiste sijaitsee Helsingin Malminkartanossa, mutta Kuntoutussäätiössä on joustavat työaika- ja paikkajärjestelyt. Käytössämme ovat lounassetelit ja mahdollisuus viikoittaiseen liikuntaan työajalla.

Työ alkaa elokuun alussa ja työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Riikka Shemeikka tiistaina 9.6. klo 16–17, puh 044 781 3102 ja työelämän kehittäjä Kimmo Terävä torstaina 11.6. klo 9–11, puh 040 821 9981.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen kimmo.terava@kuntoutussaatio.fi viimeistään 14.6.

Kuntoutussäätiö on kuntoutuksen suunnannäyttäjä. Tähtäämme kuntoutuksen Living Labiksi: kuntoutusjärjestelmän konkreettiseksi uudistajaksi ja uudistumisen välineiden tuottajaksi koko Suomelle. Tutkimuksemme ja kehittämistyömme on käytäntölähtöistä. Osaamisalueemme ovat kestävä työ ja  työkyky, paras toimintakyky ja terveys sekä vahvistuva kansalaisyhteiskunta. Tuotamme kuntoutusasiakkaillemme työ-, opiskelu- ja toimintakykyä edistäviä palveluja.


Sisältö päivitetty 08.06.2020

Jaa sivu!

Simple Share Buttons