Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiön tutkimus: Kuntoutus paransi opiskelijoiden opiskelu- ja toimintakykyä

Uudenlaiseen kuntoutukseen osallistuenet nuoret kokivat opiskelukykynsä parantuneen, käy ilmi kuntoutuksen toteutusta ja hyötyjä selvittäneestä tutkimuksesta. Nuoret kokivat hyötyneensä saamastaan yksilöllisestä tuesta. Lisäksi nuoret saivat vertaistuen avulla positiivisia kokemuksia vuorovaikutuksesta ja osallisuudesta.

Kuntoutussäätiö tuotti tutkimuksen Kelalle ja voitte lukea koko tiedotteen tästä.

Harkko J, Villa T, Korkeamäki J, Vaalasranta L, Poutiainen E. Kuntoutus opintojen tukena. OPI-kuntoutuskurssien toteutuminen. Sosiaali- ja terveysturvan raportteja 19, 2019. ISBN 978-952-284-074-5 (pdf). https://helda.helsinki.fi/handle/10138/306547

 

 

 


Sisältö päivitetty 31.10.2019

Jaa sivu!

Simple Share Buttons