Suoraan sisältöön

Duunikummi-hanke on työelämävalmennusta ja vapaaehtoistukea työstä syrjään jääneille

Kuntoutussäätiön työkummitoiminnassa työtä vaille jääneet työnetsijät  saavat vapaaehtoisten mentorien (työkummien) tukea työllistymiseensä. Toiminnan tavoitteena madaltaa työllistymisen kynnystä tavalla, jollaista ei tietojemme mukaan ole aiemmin toteutettu: tuodaan työnhakija ja työnantaja lähemmäksi toisiaan tutustumalla työelämän toimintaan.

Vapaaehtoinen työkummi auttaa työnetsijää työhön valmentautumisessa, työnhaussa ja työhön perehtymisessä. Kuntoutussäätiö on mukana toiminnassa ja tarjoaa toimintaan uudentyyppiset valmennusoppaat.  Työkummille toiminta tarjoaa mahdollisuuden vapaaehtoistyöhön, jossa voi auttaa nuoria ja voi siirtää omaa osaamistaan nuorille sukupolville.  Työnantajalle malli tarjoaa työkummin perehdytysavuksi työsuhteen alkuun. Toimintamalli antaa työnetsijöille eväitä hyvän työmotivaation kehittymiselle.

Kiinnostuitko, lisätietoja löydät kotisivuilta:

Duunikummi-hanke

 

 


Sisältö päivitetty 25.11.2020

Jaa sivu!

WordPress PopUp Plugin
Simple Share Buttons