Suoraan sisältöön

Tule Kuntoutussäätiöön viestinnän ja järjestötehtävien assistentiksi!

Paikka auki sinulle alle 30-vuotiaalle nuorelle tai aikuiselle, jolla on ollut hankaluuksia työllistyä

Etsimme sinua, jota kiinnostaa tehdä työtä suomalaisten työhön kuntoutumisen ja osallisuuden eteen. Olet kiinnostunut kirjoittamisesta ja sosiaalisen median maailmasta. Tarjoamme mahdollisuuden lähteä vuodeksi tutustumaan kokopäiväiseen järjestötyöhön ja mahdollisuuden lähteä kehittymään viestinnän taidoissasi. Työsuhde toteutuu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n rahoituksella yhden vuoden ajaksi.

Tehtäviin kuuluu mm. erilaisia toimistotöitä ja järjestötöitä STEA:n rahoittamissa hankkeissa. Pääset harjoittelemaan kaikkia tehtäviä omaan tahtiisi, ohjaajan opastuksella. Työtehtävien valinnassa huomioidaan myös aiheita, joista olet itse kiinnostunut. Tarjoamme mahdollisuuden päästä työn ohessa seuraamaan eri alojen ammattilaisia sekä dokumentoimaan ja jakamaan kokemuksia.

Emme hae valmista osaajaa, vaan asioista innostuvaa ja kiinnostunutta ihmistä, joka on valmis kasvamaan järjestötyön osaajaksi. Tehtävään valinta edellyttää, että olet alle 30-vuotias ja sinulla ei ole opiskelua meneillään, työkokemuksesi on vähäinen tai sitä ei vielä ole ja työllistymisessäsi on ollut hankaluuksia.

Palkkaus toteutuu STEA:n Paikka Auki II-ohjelman avustuksella. Haluamme Sinut vuoden kestävään kokopäiväiseen työhön, jossa sinulla on kuntoutuksen ammattilaiset tukena työssäsi.

Tehtävään haetaan 18.8.2019 mennessä hakulomakkeella, jonka pääset täyttämään osoitteessa:
https://link.webropolsurveys.com/S/F546B7EDCFDBA8DC


Sisältö päivitetty 13.08.2019

Jaa sivu!

Simple Share Buttons