Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö mukana voittamassa Uuden työn Kaiku-palkintoa 2019

Rikosseuraamuslaitoksen toteuttama Vankeusaika mahdollisuutena 2016-2019 -hanke on voittanut Uuden työn Kaiku-palkinnon. Palkinto jaettiin valtiokonttorin pääjohtajan, Timo Laitisen, toimesta Valtio Expo -tapahtumassa Marina Congress Centerissä Helsingissä. Palkinnon myöntää Valtionkonttori yhteisyössä Työ 2.0 -hankkeen kanssa.

Palkinto jaetaan vuosittain valtionhallinnon rohkean kokeilukulttuurin rakentajalle.

Rikosseuraamuslaitoksen Työkkärit vankiloissa! -toimintamallissa kehitettiin kuntoutumista sekä työllistymistä tukevia polkuja. Työtä tehtiin Rikosseuraamuslaitoksen johdolla verkostossa, johon kuului monialaisen yhteispalvelun (TYP-verkosto), kolmannen sektorin ja vertaistukea tarjoavien järjestöjen asiantuntijoita johon Kuntoutussäätiö ja kuntoutussäätiön tutkija Jouni Puumalainen kuului.

Onnea palkinnosta ja kiitos hyvästä työstä!

Lue lisää aiheesta täältä.


Sisältö päivitetty 14.05.2019

Jaa sivu!

Simple Share Buttons