Suoraan sisältöön

Kuntoutus-lehti mukana tiedelehtien Tiedon tähden -kiertueella

Tiedon tähden -tiedelehtikiertueella yli 50 kotimaista tiedelehteä esittäytyy yliopistokaupungeissa kevään kuluessa. Tule kuulemaan myös mielenkiintoisia luentoja tiedejulkaisemisesta ja syventämään osaamistasi työpajoissa.

Kuntoutus-lehti esittäytyy seuraavaksi Tampereella 20.5. Tieteellis-ammatillista Kuntoutus-lehteä lukee laaja yleisö opiskelijoista ammattilaisiin, järjestötyöntekijöihin, opettajiin ja tutkijoihin. Lehdellä on meneillään jo 42. ilmestymisvuosi. Tervetuloa tilaajaksi, kirjoittajaksi ja tilaisuuksiin tutustumaan!

Pidä itsesi ajan tasalla kuntoutuksesta – saat työsi ja opintojesi kannalta tärkeää tietoa.

Tarjoa lehteen artikkelia, kirjoitusohjeet löydät täältä.

Tilaa Kuntoutus-lehti tästä linkistä


Sisältö päivitetty 01.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons