Suoraan sisältöön

Selvitys järjestöjen verkkosopeutumisvalmennuksesta huhtikuussa

Sopeutumisvalmennuksen avo- ja verkkokurssit ovat muutaman viime vuoden aikana yleistyneet runsaasti, mutta tarkkaa tietoa kokemuksista ja siitä, kuinka moni järjestö järjestää verkkokursseja, ei ole. Kuntoutussäätiö selvittää asiaa kyselyllä, jota ovat olleet ideoimassa STEA ja sopeutumisvalmennuksen kehittämistyöryhmä.

Sähköinen kysely lähetetään huhtikuun 2019 aikana järjestöille, jotka ovat saaneet STEAlta avustusta sopeutumisvalmennukseen. Kysymykset koskevat sekä toteutettua verkkosopeutumisvalmennusta että verkkosopeutumisvalmennusta koskevia suunnitelmia ja näkemyksiä.

Tarkoituksena on saada paras mahdollinen kuva verkkosopeutumiskurssien nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä. STEA toivoo mahdollisimman monen vastaavan. Kyselyn tuloksia saatetaan käyttää apuna avustusten kohdentamisessa tulevaisuudessa.

Lisätiedot: yhteyspäällikkö Mika Ala-Kauhaluoma, puh. 044 781 3096, mika.ala-kauhaluoma@kuntoutussaatio.fi

 

Ala-Kauhaluoma Mika

Yhteyspäällikkö, VTT

044 781 3096 | mika.ala-kauhaluoma@kuntoutussaatio.fi


Sisältö päivitetty 26.03.2019

Jaa sivu!

Simple Share Buttons