Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiö osallistui keskeisesti osatyökykyisten työllistämiseen tähtäävissä toimenpiteissä

Kuntoutussäätiö on osallistunut monipuolisesti osatyökykyisten työllistämiseen tähtäävissä hankkeissa kuluneen hallituskauden aikana. Osatyökykyisten työllisyys koheni kuluneena hallituskauden aikana kolmellakymmenellä prosentilla.

Säätiön osaamista on käytetty kattavasti erinäisissä selvitys- ja tutkimushankkeissa, joista esimerkkeinä on muun muassa vuonna 2017 Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisema ”Osatyökykyisistä osaavaa työvoimaa” raportti. Kyseisessä raportissa selvitettiin muun muassa työnantajien asenteita ja toimenpiteitä, joilla edistettäisiin osatyökykyisten työllistymistä.

Toisina keskeisinä asioina jolla Kuntoutussäätiö on edistänyt osatyökykyisten työllistymistä, on säätiön hallinnoima tietyöelämään sivusto. Tietyöelämään sivustoon on koottu osatyökykyisten palkkaamiseen liittyvää tietoa ja toimijoita yhteen paikkaan.

Kuntoutussäätiö on myös vastannut työkykykoordinaattoreiden kouluttamisesta kattavasti ympäri Suomea.

Lue lisää aiheesta täältä:

https://www.hs.fi/talous/art-2000006031061.html


Sisältö päivitetty 12.03.2019

Jaa sivu!

Simple Share Buttons