Suoraan sisältöön

Tule meille viestinnän ja järjestötehtävien assistentiksi! (STEAn Paikka auki -ohjelma)

Toivomme, että liikut ketterästi verkossa ja sosiaalisessa mediassa ja että sinulla on halu lähteä vuodeksi tutustumaan ja kehittymään kokopäiväiseen järjestötyöhön. Lisäksi toivomme innostusta kirjoittamiseen sekä kiinnostusta sosiaalisen median maailmaan.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työn ohessa seuraamaan eri alojen ammattilaisia sekä dokumentoimaan ja jakamaan kokemuksia. Samalla voit tuoda esille näkemyksiäsi hyvinvointia vahvistavan toiminnan ja uudenlaisten työmahdollisuuksien kehittelyyn.

Tehtäviisi kuuluu myös erilaisia toimistotöitä. Pääset harjoittelemaan kaikkia tehtäviä omaan tahtiisi, ohjaajan opastuksella.

Emme hae valmista osaajaa, vaan asioista innostuvaa ja kiinnostunutta ihmistä, joka on valmis kasvamaan järjestötyön osaajaksi. Tehtävään valinta edellyttää, että hakija on osatyökykyinen eikä ole työsuhteessa palkkaushetkellä.

Palkkaus toteutuu Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA:n Paikka Auki -ohjelman avustuksella. Haluamme Sinun sitoutuvan vuoden kestävään kokopäiväiseen työhön, jossa Sinulla on kuntoutuksen ammattilaiset tukena työssäsi.

Lisätietoja tehtävästä antavat

  • tutkija ja uuden työn muotoilija Julia Anttilainen (p. 044 781 3010) ma 13.8 klo 10-11 ja to 16.8 klo 13-14
  • sovellusmuotoilija Tuula Lehikoinen (p. 044 781 3122) ti 14.8 klo 10-11 ja pe 17.8 klo 13-14

Työsuhde alkaa syyskuussa, tarkemmasta aloitusajasta sovitaan yhdessä hakijan kanssa. Palkka on 1950 euroa kuukaudessa.

Tehtävään ei edellytetä pohjakoulutusta eikä ammatillista tutkintoa.

Tehtävään haetaan 22.8.2018 mennessä hakulomakkeella, jonka pääset täyttämään tästä.


Sisältö päivitetty 09.08.2018

Jaa sivu!


Kommentoi artikkelia

Simple Share Buttons