Suoraan sisältöön

Haemme uuden työn muotoiluun sosionomia ja tiimin vetäjää – tervetuloa meille töihin!

Tule Kuntoutussäätiöön näyttämään kuntoutuksen suuntaa!

Sosiaalialan ammattilainen moniammatilliseen tiimiimme kuntoutuspalveluihin

Haemme sosionomia käynnistämään ja johtamaan Helsingin kaupungin uutta palvelutuotantoa kuntouttavaan työtoimintaan. Työskentelet tiimin vetäjänä moniammatillisessa tiimissä.

Olet rohkea, esimiestaidoiltasi kouliintunut joukkuepelaaja, joka kykenee starttaamaan uutta ja luomaan asiakkaitamme houkuttelevia uuden työn muotoilun mahdollisuuksia asiakastarpeista lähtien.

Kuntoutussäätiön uudenmuotoisissa työpajoissa toimii yli 120 kuntoutujaa tutkimuksen ja digin, ravintolan ja elämysten sekä kiinteistö- ja viherrakentamisen parissa. Helsingin kaupungille rakennettavat palvelut ja uuden työn muotoilun alustat jatkavat säätiössä toteutettavia uuden muotoisia työpajoja, asiakasohjausta ja asiakkaiden monimuotoista tukemista ja tulevaisuusreittien tunnistamista.

Tehtävässä menestymiseen tarvitset esimieskokemusta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, ratkaisukeskeistä työotetta sekä toiminnan ja talouden johtamisen osaamista. Olet osa esimiestiimiä, jota johtaa palvelupäällikkö.

Työ alkaa sopimuksen mukaan tai 13.8.2018. Työnimikkeenä on tiimin vetäjä.

Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveen ja ansioluettelon kanssa sähköpostitse 28.6. mennessä palvelupäällikkö Ira Vahterolle: ira.vahtero@kuntoutussaatio.fi (lisätiedot myös sähköpostitse).

 


Sisältö päivitetty 16.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons