Suoraan sisältöön

Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen Hyvinvointialan liiton kuntoutustoimikunnan varapuheenjohtajaksi

Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen valittiin 26.1.2018 Elinkeinoelämän Keskusliiton EK:n Hyvinvointialan liiton HALIn kuntoutustoimikunnan varapuheenjohtajaksi.

Kuntoutusala on isoissa muutoksissa sote-, maakunta- ja alue- ja kasvupalvelu-uudistusten edetessä. Valinta kuntoutustoimikuntaan mahdollistaa tiiviin osallisuuden kuntoutusalan uudistusten valmistelussa ja aktiivisen vaikuttamisen myös järjestö- ja säätiömuotoisten
toimijoiden tulevaisuuteen kuntoutuksessa.

HALIn kuntoutustoimikunta valmistelee liiton kantoja ja on keskeinen edunvalvonnan ja vaikuttamistyön foorumi. Soile Kuitunen on aiemmin toiminut toimikunnan jäsenenä. Hän on myös Kelan kuntoutusasiain neuvottelukunnan varajäsen.

Lisätietoja

Soile Kuitunen, 044 781 3117


Sisältö päivitetty 29.01.2018

Jaa sivu!

Simple Share Buttons