Suoraan sisältöön

Eduskunnan tarkastusvaliokunta selvittää kotouttamispolitiikan hyviä käytäntöjä työllistymisen hoidossa – Kuntoutussäätiö toteuttaa kotouttamistoimenpiteitä käsittelevän tutkimuksen

Tarkastusvaliokunta selvittää tutkimushankkeella, mitkä ovat kannattavia ja toteuttamisen arvoisia kotouttamistoimenpiteitä erityisesti maahanmuuttajien työllistymisen kannalta. Tulosten on määrä valmistua keväällä 2018.

Kotouttamistoimenpiteitä käsittelevän tutkimuksen toteuttaa Kuntoutussäätiö ja tutkimuksen johtajana toimii VTT Mika Ala-Kauhaluoma. Tarkastusvaliokunta on valinnut tutkimuksen toteuttajan avoimella tarjouskilpailulla.

”Haluamme saada tietoa kansainvälisistä hyvistä käytännöistä kotouttamistoimien ja työllistämisen välillä. Erityisesti Ruotsi, Hollanti ja Saksa ovat maahanmuuton suhteen kokeneempia ja kotouttamistoimiltaan kiinnostavia. Kotouttamislain uudistustyön yhteydessä kansainväliset kokemukset ovat erityisen hyödyllisiä”, kertoo tutkija Arno Tanner tarkastusvaliokunnasta.

Lue koko tiedote eduskunnan verkkosivuilta. >>


Sisältö päivitetty 02.11.2017

Jaa sivu!

WordPress PopUp Plugin
Simple Share Buttons