Suoraan sisältöön

Mielenterveystyön keskusliitto FinFamin Pia Hytönen puurohaasteessamme ke 6.9. – tervetuloa syömään!

Kesällä alkanut #puurohaaste´emme jatkuu täydellä teholla! Keskiviikkona 6.9. kauhaa heiluttaa FinFamin toiminnanjohtaja Pia Htyönen. Tule sinäkin aamupuurolle Kuntoutussäätiön ravintola Muotoon (Pakarituvantie 4, Malminkartano, HKI). klo 8.30 Lysti kustantaa vain yhden euron.


Ota Sinäkin vastaan haaste vastaan ja tee hyvää! Tarjoamme mahdollisuuden valmistaa ja tarjoilla aamupuuron Kuntoutussäätiön ravintola Muodossa kuntoutuja-asiakkaillemme ja muille aamupalalle tuleville. Puuroa on tarjolla arkiaamuisin klo 8.30–9.30.

Riittää, kun kerrot meille mitä puuroa haluat tarjota, millä mausteilla ja millä reseptillä valmistaen, ja olet hetken aikaa sitä valmistamassa ja/tai tarjoamassa haluamanasi päivänä. Koska haluamme tehdä hyvää näkyväksi, teemme Sinusta ja lempipuurostasi tarinan säätiön viestintäkanaviin levitettäväksi.

Puuroa ovat meillä olleet keittämässä mm. vaatesuunnittelija/stylisti Teuvo Loman ja Marttaliiton toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä.

Ota rohkeasti haaste vastaan! Laita mailia Tarja Heinoselle (Tarja.heinonen@kuntoutussaatio.fi). Autamme sinua kaikissa käytännön asioiden järjestelyissä.


Sisältö päivitetty 03.09.2017

Jaa sivu!

Simple Share Buttons