Suoraan sisältöön

Kuntoutusäätiön Oppimisen taitajat finalistien joukossa Vuosisadan rakentajat -kilpailussa

Oppimisen taitajat -tiimin ideoi ilmaisen verkkovalmennuksen oppimisvaikeuksien voittamiseksi.

 

Oppimisvaikeuksista kärsii arviolta jopa joka kymmenes suomalainen. Kuntoutussäätiön Oppimisen taitajat -tiimi kehittää ilmaisen verkkovalmennuksen oppimisvaikeuksien voittamiseksi. Valmennuksessa kiinnitetään huomiota omien vahvuuksien ja hyvinvoinnin edistämiseen sekä arjen ja elämänhallinnan taitoihin.

Oppimisen taitajat -tiimi  on finalistien joukossa Vuosisadan rakentajat -kilpailussa. Vuosisadan rakentajat on kaikille avoin haastekilpailu, joka keskittyy nuoriin.

Kilpailussa etsitään ideoita, jotka parantavat nuorten hyvinvointia ja osallisuutta yhteiskunnassa nyt ja tulevaisuudessa. Parhaan ratkaisun kehittänyt tiimi saa säätiöiltä merkittävän rahoituksen ideansa toteuttamiseen.Sisältö päivitetty 25.08.2017

Jaa sivu!

WordPress PopUp Plugin
Simple Share Buttons