Suoraan sisältöön

Tule tekemään hyvää – puurohaaste odottaa!

Otatko vastaan puurohaasteen? Puurohaasteessa sinulla on mahdollisuus tehdä hyvää! Tarjoamme mahdollisuuden valmistaa ja tarjoilla aamupuuron Kuntoutussäätiön ravintola Muodossa kuntoutuja-asiakkaillemme, ja muille aamupalalle tuleville. Puuroa on kesän aikana tarjolla arkiaamuisin klo 8.30–9.30.

Puurohaasteemme otti ensimmäisenä vastaan Kaisa Lähteenmäki-Smith.

Riittää, kun kerrot meille mitä puuroa haluat tarjota, millä mausteilla ja millä reseptillä valmistaen, ja olet hetken aikaa sitä valmistamassa ja/tai tarjoamassa haluamanasi päivänä. Koska haluamme tehdä hyvää näkyväksi, teemme Sinusta ja lempipuurostasi tarinan säätiön viestintäkanaviin levitettäväksi.

Ensimmäisinä haasteen ottivat vastaan tiedeasiantuntija Kaisa Lähteenmäki-Smith valtioneuvoston kansliasta 17.7.2017 ja toiminnanjohtaja Marianne Heikkilä Marttaliitosta 19.7.2017.

Ota rohkeasti haaste vastaan! Laita mailia Tarja Heinoselle (Tarja.heinonen@kuntoutussaatio.fi). Autamme sinua kaikissa käytännön asioiden järjestelyissä.

Puurohaaste on osa Kuntoutussäätiön Kokeilujen Kesää. Teemme läpi kesän ruokaan ja elämyksiin liittyviä kokeiluja kolmen viikon sprinteissä. Teemme kokeilujemme tulokset näkyviksi erityisesti Twitterin @Satatarinaa -kanavassa. Kokeilujen Kesä on osa valtioneuvoston kanslian rahoittamaa 100 nuorta, 105 päivää -hanketta ja Suomi 100 -juhlavuotta. Puurohaaste tekee näkyväksi puuron monipuolisuutta, terveellisen ruoan merkitystä hyvinvoinnille ja kuntoutumiselle sekä osallistaa kuntoutujat yhteiseen tekemiseen.


LisätiedotSisältö päivitetty 17.07.2017

Jaa sivu!

Simple Share Buttons