Suoraan sisältöön

Kuntoutuspäivillä ratkeavaan Työ Elämään -kilpailuun tuli 37 rohkeaa ratkaisuehdotusta

Opteamin työkykyjohtamisen palveluiden asiakkuusjohtajan Sanna Salmisen mukaan osallistujamäärä ja -taso oli järjestäjille iloinen yllätys ja kertoo siitä, että aihe koskettaa monia ja halua asioiden kehittämiseksi löytyy sekä yksityiseltä että julkiselta puolelta.

”Kilpailumme aihe on ollut todella osuva ja ajankohtainen. Kilpailijat ovat lähestyneet aihetta monesta eri näkökulmasta ja selvästi pohtineet ratkaisuaan perusteellisesti. Joukosta löytyy hyvin innovatiivisiakin ideoita, joista toivottavasti tulevaisuudessa kuulemme vielä lisää. Opteamin puolesta kiitämme jo tässä vaiheessa kaikkia osallistuneita.”

Kuntoutussäätiön tutkija ja uuden työn muotoilija Maari Parkkinen on erityisen iloinen siitä, että kilpailu sai liikkeelle monipuolisen osallistujajoukon.

”On tärkeää, että ratkaisijoina ovat edustettuina niin opiskelijat, itsensä työllistäjät, kokemusasiantuntijat kuin ammattilaisetkin. Työllisyyden haasteita pitää ratkaista yhdessä ja eri toimijoiden kokemusta kuunnellen”, Parkkinen sanoo.


Kuntoutussäätiö ja Opteam käynnistivät tammikuussa 2017 Työ Elämään -kilpailun, jossa tavoitteena on synnyttää ja kehittää Suomeen uudenlaisia, työllistämistä edistäviä palveluja. Kilpailuun saatiin määräaikaan mennessä 37 rohkeaa ja ennakkoluulotonta työllistämisehdotusta muun muassa kokemusasiantuntijoilta ja opiskelijoilta. Kuntoutussäätiö, Opteam sekä kilpailun esiraati ja tuomaristo kiittävät kaikkia osallistuneita!

Työ Elämään-kilpailu ratkeaa Kuntoutussäätiön järjestämillä Kuntoutuspäivillä 9.6.


Sisältö päivitetty 14.05.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons