Suoraan sisältöön

Osuuskuntamalli voi olla houkutteleva muoto järjestöille ja säätiöille – tule meille 11.5. kuulemaan lisää!

Kuntoutussäätiön vaikuttamisaamukahvit jatkuvat osuuskuntateemalla 11.5.2017 klo 08:30 alkaen Kahvila Muodossa. Tule mukaan!

Ilmoittaudu tilaisuuteen 9.5. mennessä tästä linkistä. >>

Osuuskuntamalli voi olla houkutteleva organisoitumis- ja allianssimuoto järjestöille ja säätiöille. Asia on erityisen ajankohtainen sote-uudistuksessa. Kaikki kolmannen sektorin toimijat joutuvat pohtimaan omaa rooliaan ja tehtäviään palveluiden tuottamisessa ja ihmisten osallisuuden tukemisessa:

  • osuuskuntamalli mahdollistaa jäseniensä osaamisen yhdistämisen ilman suuria aloituspääomia
  • osuuskunnasta eroaminen ja siihen liittyminen on joustavaa
  • osuuskunnalla voi olla yhteiskunnallinen tavoite ja se onkin yksi yhteiskunnallisen yrityksen muoto

Vieraaksemme saapuu Ritva Ohmeroluoma, entinen pankkiiri, nykyinen hallitusammattilainen, mm. Kirkon ulkomaanavussa, Naisten pankissa, sekä useissa yrityksissä ja muissa yhteisöissä. Ritva on ollut käynnistämässä osuuskuntatoimintaa Suomen lisäksi myös Aasiaan, viimeksi Kambodzaan.

Ritva kertoo osuuskuntamallista, sen mahdollisuuksista ja hyödyistä. Ritvan puheenvuoron jälkeen Miina Sillanpään säätiönjohtaja Eija Sorvari kommentoi asiaa järjestöjen ja säätiöiden ajankohtaisen tilanteen näkökulmasta.

Ilmoittaudu tilaisuuteen 9.5. mennessä tästä linkistä. >>


Sisältö päivitetty 18.04.2017

Jaa sivu!

Simple Share Buttons