Suoraan sisältöön

Kuntoutuspäivillä innostava kattaus kaikkein uusinta – tervetuloa!

Ilmoittaudu Kuntoutuspäiville tästä!


Kuntoutuspäivät tarttuu tänä vuonna polttavan ajankohtaiseen asiaan – uudistumiseen ja innovaatioihin. Tutustu ohjelmaan tästä.

Kuntoutusta pidetään usein vanhanaikaisena, vaikeaselkoisena ja hajanaisena. Kuntoutuspäivillä murramme tätä mielikuvaa ja viemme kuntoutuksen tulevaan. Arvostelun sijaan keskitymme uusiin ratkaisuihin.

Kahden päivän aikana keskiössä ovat niin kuntoutuksen vaikuttavuus kuin yhteiskehittämisen mahdollisuudet, nuorten tukemisen mallit ja liikunnan hyödyt kuntoutumisessa ja osallisuudessa.

Kuntoutuspäivät pidetään 8.-9.6. Kulttuuritehdas Korjaamossa, Helsingin Töölössä. Upean urbaanit puitteet odottavat – tervetuloa!

Kuntoutuspäivien uutuuksia ovat Leijonanluola ja Työ elämään -kilpailun finaali.

Kuntoutus tarvitsee edelläkävijöitä ja rohkeita uudistajia. Siksi haastoimme tulevat kuntoutuksen asiantuntijat konseptoimaan uusia ratkaisuja. Yhdessä Leijonanluolassa eri alojen osaajat kiihdyttävät Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijoiden ratkaisuja eteenpäin. Leijonanluona toteutetaan yhteistyössä työeläkeyhtiö Varman kanssa.

Yhdessä Opteamin kanssa toteuttavan Työ elämään -kilpailun finaalissa palkitsemme parhaat työllistymisen konseptit.

Kuntoutusjärjestelmää uudistetaan parhaillaan. Kuntoutussäätiö haluaa yhdessä kumppaneidensa kanssa olla näyttämässä kuntoutuksen suuntaa. Me kuntoutussäätiöläiset teemme töitä erityisesti haastavassa asemassa olevien ihmisten kuntoutumisen ja osallisuuden puolesta. Keskiössä on ihminen, jolla on oikeus kuntoutumiseen.

Työ on jokaiselle ihmiselle merkittävä elannon, terveyden, hyvinvoinnin ja osallisuuden lähde. Siksi työhön kuntoutuminen on meille säätiöläisille työmme tärkein vaikuttavuustavoite.

Kuntoutussäätiö uudistuu myös itse. Kuntoutuspäivillä käynnistyy Suomi 100 -kampanjamme, 100 kuntoutusmallia. Osa malleista ennakoi jo tulevaa. Yhdistämme niissä elinvoiman ja elinkeinopolitiikan perinteisempiin työ- ja toimintakyvyn malleihin.

Tulethan tutustumaan uuden ajan kuntoutukseen uudistuneille Kuntoutuspäiville!

Lämpimästi tervetuloa!

Soile Kuitunen
Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja


Ilmoittaudu Kuntoutuspäiville tästä!


Seuraa Kuntoutuspäiviä


Sisältö päivitetty 28.02.2023

Jaa sivu!

Simple Share Buttons