Suoraan sisältöön

Tervetuloa tuomariksi Työ Elämään -kilpailuun, Jaana Kaarela!

”Kokeilemalla ja testaamalla ketterästi eri palvelumuotoja eri toimijoiden kanssa pääsemme parempaan lopputulokseen.”

Kerrotko työstäsi, Jaana.

Johdan Opteamin asiantuntijapalveluita ja olen päivittäin tekemisessä asiakasorganisaatioidemme muutostilanteiden kanssa. Liiketoiminnoissa jotain vanhaa vähenee tai muuttuu, ja tilalle syntyy uusia aihioita. Yhdessä asiakkaan kanssa rakennamme ratkaisuja, jotka huomioivat niin yksilön, tiimin kuin organisaatioiden tarpeet haastavissa tilanteissa. Haluamme esimerkiksi johdon kanssa tunnistaa ne työhyvinvointia edistävät tekijät, joista henkilöt motivoituvat työssään ja auttavat heitä muutostilanteissa.

Miten sinun mielestäsi työllistämispalveluita tulisi kehittää?

Näen, että tämän päivän palveluiden kehittämisessä avainsana on osallistaminen ja kokeileminen. Työ Elämään -kilpailun tärkein viesti on se, että eri tahojen osallistuminen ja uusien ideoiden rohkea esilletuominen auttavat luomaan uudenlaisia työllistämistä edistäviä palveluita.

Yksittäisellä henkilöllä tai taholla voi olla työllistämiseen liittyvä mielettömän hyvä näkemys ja me Opteamissa haluamme olla avaamassa väyliä tämän näkemyksen jatkojalostamiselle, yhdessä kehittämiselle ja käytäntöön saattamiselle.  Kokeilemalla ja testaamalla ketterästi eri palvelumuotoja eri toimijoiden kanssa pääsemme parempaan lopputulokseen, kuin ratkaisemalla näitä kysymyksiä pienellä joukolla omassa piirissämme.

Samalla toivon, että tämänkin kilpailun myötä työelämän sanasto voisi kehittyä, jotta se kuvaisi nykytilannetta paremmin. Miten esimerkiksi sanoitamme palveluita ja työtä, joiden tarvetta emme ole ehkä vielä edes tunnistaneet – voisimme aloittaa jo omien taitojemme sanoittamisesta ja lisätä näistä puhetta.

Jokainen idea on arvokas – tartu mahdollisuuteen!

Jos sinulla on näkemystä siitä, miten kokeilla ja kehittää sekä toimia uuden luojana uudenlaisille työllistämistä edistäville palveluille, jaa ideasi meille osallistumalla tähän kilpailuun. Saat huippuammattilaisten sparrausta ja mahdollisuuden saada kumppaniksi henkilöstöpalvelualan suunnannäyttäjän Opteamin.

Toivomme rohkeutta, näkemyksellisyyttä, ennakkoluulottomuutta ja ennen kaikkea halua vaikuttaa uudenlaiseen työelämään. Jos tunnistat itsesi, tiimisi tai vaikkapa kollegasi tästä, jaa hänelle myös tätä viestiä. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa enemmän kuin puheen tasolla!


Tervetuloa tuomariksi –sarjassa esitellään tuomarit ja esiraadin jäsenet, jotka valitsevat Opteamin ja Kuntoutussäätiön järjestämän Työ elämään -kilpailun voittajan.

Kilpailu on osa Kuntoutussäätiön järjestämiä Kuntoutuspäiviä.
Ilmoittaudu Kuntoutuspäiville tästä Early bird -hinnalla!

 


Sisältö päivitetty 15.12.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons