Suoraan sisältöön

Soile Kuitunen varajäseneksi Kelan kuntoutusasiain neuvottelukuntaan

Kela on nimittänyt kuntoutusasiain neuvottelukunnan jäsenet ja varajäsenet. Kuntoutussäätiön toimitusjohtaja Soile Kuitunen nimettiin SOSTE ry:n edustajana varajäseneksi neuvottelukuntaan. Varsinaisena jäsenenä neuvottelukunnassa SOSTEn edustajana on Kuuloliiton toiminnanjohtaja Pekka Lapinleimu.

Kelan kuntoutusasiain neuvottelukunta toimii Kelan sidosryhmä- ja asiantuntijaelimenä kuntoutustoiminnan sisällöllisissä ja strategisessa kehittämistyössä. Se käsittelee mm. kaikki Kelan valmistelemat lainsäädäntöesitykset ja muut strategiset linjaukset sekä isoimmat hankkeet.

Kelan hallitus asettaa neuvottelukunnan kolmeksi vuodeksi kerrallaan. Nykyinen toimintakausi on 1.3.2017–31.12.2019. Puheenjohtajana neuvottelukunnassa toimii johtaja Kari-Pekka Mäki-Lohiluoma, varapuheenjohtajana ja jäsenenä etuusjohtaja Anne Neimala ja sihteerinä ryhmäpäällikkö Tuula Alhgren Kelasta.


Sisältö päivitetty 13.04.2021

Jaa sivu!

Simple Share Buttons