Suoraan sisältöön

Kesäkuun Kuntoutuspäivät tarjoilee kattauksen alansa uusinta – tutustu ohjelmaan!

8.–9.6. järjestettävät Kuntoutuspäivät lähestyvät. Luvassa on uudistuneet kaksipäiväiset uudessa ympäristössä Kulttuuritehdas Korjaamolla Helsingissä. Ohjelma on nyt julkaistu – poimi omasi ja ilmoittaudu!


Kuntoutuspäivät tarttuu tänä vuonna polttavan ajankohtaiseen asiaan – uudistumiseen ja innovaatioihin.

Kuntoutusta pidetään usein vanhanaikaisena, vaikeaselkoisena ja hajanaisena. Kuntoutuspäivillä murramme tätä mielikuvaa ja viemme kuntoutuksen tulevaan. Arvostelun sijaan keskitymme uusiin ratkaisuihin. Esimerkiksi soveltavan liikunnan merkitys kuntoutuksessa on ensimmäistä kertaa päivillä esillä. Luvassa on myös taatusti innostavaa keskustelua siitä, miten erilaiset innovaatiot saadaan tukemaan kuntoutumista ja osallisuutta.

Kuntoutus tarvitsee edelläkävijöitä ja rohkeita uudistajia. Siksi haastoimme tulevat kuntoutuksen asiantuntijat kehittämään uusia ratkaisuja. Työeläkeyhtiö Varman kanssa toteutettavassa Leijonanluolassa Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijat kiihdyttävät kuntoutusratkaisujaan kohti maalia alan huippunimien sparraamina.

Päivien loppuhuipentuma on yhdessä Opteamin järjestettävä Työ Elämään -kilpailu. Sen avulla haluamme löytää uusia, ennakkoluulottomia ratkaisuja ihmisille, joiden on syystä tai toisesta vaikea työllistyä. Paras palkitaan!

Kaiken keskiössä on kuitenkin yksilö, kuntoutuja. Mitä uudistukset ja uudet ratkaisut merkitsevät hänelle? Tämä mielessä toteutamme kesän Kuntoutuspäivät.

Ilmoittaudu Kuntoutuspäiville tästä!


Seuraa Kuntoutuspäiviä


LisätietojaSisältö päivitetty 04.04.2017

Jaa sivu!

Simple Share Buttons